John Cho 51 let


Vlastním jménem John Yohan Cho se narodil 16. června 1972 v jihokorejském Seoulu, vyrůstal však v Los Angeles v Californii, kde se jeho rodina usadila v roce 1978. Vystudoval Californskou univerzitu, v roce 1996 promoval a nějaký čas vyučoval angličtinu.

V následujících letech si zahrál v obou pokračováních PRCI, PRCI, PRCIČEK, v roce 2001 po boku Eddieho Kaye Thomase (známého jako „Finche“ z PRCIČEK) v komediálním seriálu KÁMOŠI, který byl však v půlce druhé série zrušen. V americkém dramatu BETTER LUCK TOMORROW ztvárnil jednoho z asiatských středoškoláků, kteří se zapletou do nebezpečného a nelegálního obchodování.

Své zatím asi nejúspěšnější hlavní role se dočkal v roce 2004, když zahrál Harolda v bláznivé komedii ZAHULÍME, UVIDÍME. Mezitím se objevoval opět pouze v menších vedlejších rolích, nebo v seriálech jako host v jednom díle (např. ČARODĚJKY, AKO SOM SPOZNAL VAŠU MAMU, NEBO DR.HOUSE). Roku 2008 následovalo pokračování příběhu dvou kámošů-huličů, ZAHULÍME, UVIDÍME 2. V roce 2009 se můžeme těšit na jeho roli ve filmu STAR TREK 11.


16.6.1972
Soul, Jižní Korea
John Cho csfd

Untitled Star Trek SequelThey ListenGhostedThe GraduatesUeolsikNeopouštěj měKouzelný drakAž na MěsícNenávistV kapradí: FilmPátráníThe OathColumbusGeminiSvatební hostUdálost velkolepých rozměrůNa dlažběStar Trek: Do neznámaBabiProbuzená posedlostStar Trek: Do temnotyThat Burning FeelingZ cizího krev netečePrci, prci, prcičky: Školní srazTotal RecallZahulíme, uvidíme 3Caller IDCaller ID: EntitySaint John of Las VegasStar TrekRande na jednu nocZahulíme, uvidíme 2ChechtákTo, co dýchámUp All NightWeseuteu 32 beongaHledáme YdolŽhavé nápadyBam Bam and CelesteSee This MovieV dobré společnostiZahulíme, uvidímePrci, prci, prcičky 3: SvatbaBetter Luck TomorrowSolarisVelký tlustý lhářEvoluceNenarozenýPavilon ženPavoučí nestvůraPrci, prci, prcičky 2Zpátky na zemFlintstoneovi 2 - Viva Rock VegasAmerická krásaPrci, prci, prcičkyTrhák pana BowfingeraPříběh Tigera WoodseYellowShopping for FangsVrtěti psem


Aktualizace osobnostního profilu John Cho: 1.11. 2023 17:47