Jennifer Love Hewitt 45 let


Jennifer Love Hewitt se narodila 21. 2. 1979 v malém městě Waco ve státě Texas. Od devíti let působila v Texaském tanečním týmu, což jí umožnilo již v tomto útlém věku navštívit například Dánsko či Rusko. V deseti letech se začala pravidelně objevovat na televizní obrazovce. Nejprve v reklamách na hračky od Mattela a poté dva roky účinkovala v dětské show zvané ”Kids INC”. V roce 1992 se poprvé objevuje ve filmu MUNCHIES. Kromě herectví se však začala věnovat i pěvecké dráze a v roce 1994 vydává debutové album ”Love Song”, které ovšem vyšlo jen v Japonsku.

Pak už šlo vše jak v pohádce. V roce 1997 přicházi totiž do kin nadmíru úspěšný blockbluster I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER následovaný hned další rok volným pokračováním I STILL KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER. Tyto dva filmy učinily z této herečky populární idol zejména mezi mládeží.

Ješte jedna zajímavost na konec. Jennifer není totiž jen herečka, jenž čeká na nabídnuté příležitosti, ale umí se o své role i sama postarat. Traduje se, že se jednoho rána probudila po prosněné noci a právě tento sen byl pro ní inspirací k napsáni vlastního scénáře k filmu MARY ME JANE, který má být již brzy natočen, samozřejmě v hlavní roli s touto pro mužské publikum velmi přitažlivou herečkou.


21.2.1979
Waco, Texas, USA
Jennifer Love Hewitt csfd

Pups Alone: A Christmas PerilJewtopiaCaféZtracený ValentýnLaskavý dotekThe Magic 7DelgoTropická bouřeGarfield 2Láska a jiné průšvihyZpověď kariéristkyGarfield ve filmuIn the GameLáska na druhý pokusVánoční koledaWhy Can't I Be Audrey HepburnZkratky ke štěstíDobrodružství Toma Palečka a MalenkyTuxedoZvoník u Matky Boží IIPřed svatbou ne!Příběh Audrey HepburnovéSuburbansKariéristiPoslední mejdanTajemství loňského léta 2: Rok potéTajemství loňského létaTrojská válkaDomácí vězeníLittle Miss MillionsSestra v akci 2: Znovu v černém hábituZáchranáři L. A.Myšlenky zločince


Aktualizace osobnostního profilu Jennifer Love Hewitt: 28.11. 2023 18:54