Diane Farr 54 let


Narodila se 7. září 1969 na Manhattanu v New Yorku. Má v sobě trochu irského a trochu italského původu. Už ve 12-ti letech dělala modelku. Studovala v New Yorku na Stony Brook University, kde si jako hlavní obor vybrala divadlo. Poté požádala o stipendium na prestižní divadelní program na Loughborough University v Anglii. Nakonec promovala společně na obou univerzitách.

Dříve byla katoličkou, nyní se hlásí k ateismu. 26. června 2006 se provdala za výkonného manažera Seung Yong Chunga. V roce 2007 se jim narodilo první dítě, které se jmenuje Beckett Mancuso a v roce 2008 porodila dvojčata Sawyer Lucia a Coco Trinity. Pro úplnost má bratra Billyho, který je hercem a režisérem žijícím v L.A.

Předtím než se dostala ke své herecké kariéře, tak pracovala v několika Newyorských restauracích jako servírka. Poté se začala objevovat v malých rolích, například v LOVELINE, ARLISS nebo KRIMINÁLKA LAS VEGAS. Další už o něco výraznější role ztvárnila v seriálech LIKE FAMILY a 21. OKRSEK. Dostala nabídku, aby si zahrála v seriálu ZACHRAŇ MĚ. Přes tento seriál se dostala ke své zatím nejvýraznější roli. Hraje agentku FBI Megan Reeves v kriminálce NUMB3RS.

V tomto seriálu odehrála čtyři sezóny, ale potom odešla k seriálu CALIFORNICATION, kde si zahrála jednu z hlavních postav druhé série. V roce 2010 se má představit ve dvou velmi populárních seriálech současnosti. Zahrála si epizodní roličku v ZOUFALÝCH MANŽELKÁCH. A také by se měla ukázat v sedmé řadě CHIRURGŮ, kde by si měla zahrát pacienta s Huntingtonovou chorobou, který bude pod péčí hlavní hvězdy seriálu Ellen Pompeo.


7.9.1969
Manhattan, New York City, New York, USA
Diane Farr csfd

Almost BroadwayPalm Swings12 Feet DeepAmerican RomanceRoad HardDivide & ConquerWildLikeAbout CherryCouncil of Dads, TheSrážka planetThe Third NailHourly RatesOheňFloodingPátá oběťThe David Cassidy StoryLittle IndiscretionsDivorced White MaleFire CountryCharmedDobrý doktorThumb RunnerBluff City LawNa hromádce s exBlack-ishChanceAllegiance


Aktualizace osobnostního profilu Diane Farr: 24.11. 2023 02:50