Joey Graceffa 32 let


Joseph Michael Graceffa se narodil 16. Května 1991 v Marlborough v Massachusetts. Má sestru Nicole a nevlastního bratra Jetta. Jeho rodiče se rozvedli velmi brzo a tak v začátcích svého života žil jen s matkou a byl na ní velmi závislý. Když mu bylo pět let, našla si jeho matka nového muže, ke kterému Joey velmi vzhlížel. O sedm let později se jeho matka stala alkoholičkou. V osmé třídě se chtěl stát hercem a tak začal hrát ve školním divadle, kde nakonec získal hlavní roli. V roce 2009 vystudoval Marlborough High School a poté začal studovat na Fitchburg State College obor filmu, odkud ale po jednom roce odešel.

Během let 2012 až 2014 se Joey objevil v krátkometrážních filmech BlackBoxTV a zároveň byl v letech 2013 až 2014 součástí web seriálu MyMusic v produkci Fine Brothers. Na začátku roku 2014 si Joey zahrál ve svém vlastním web seriálu Storytellers a za roli Huntera Crowleyho byl oceněn cenou 2014 Streamy Awards.

19. května 2015 vydal Joey svou první knihu In Real Life: My Journey to a Pixelated World, kde přiznává svou homosexualitu a vzpomíná na roky, kdy byl šikanován, na život s matkou alkoholičkou a na jeho cestu k úspěchu.


16.5.1991
Marlborough, Massachusetts, USA
Joey Graceffa csfd

Vesmír mezi námiBob Thunder: Internet AssassinMe and My GrandmaEscape the NightStorytellersMyMusicBlackBoxTVIt Gets WorseSnow White and the Seven ThugsRed Carpet ReportRuPaul's Drag RaceAmazing Race: O milion kolem světa


Aktualizace osobnostního profilu Joey Graceffa: 18.11. 2023 11:44