Lindsay Price 47 let


Lindsay Jalyn Price se narodila v kalifornské Arcadii. Její matka je Korejka, otec je původu německo-irského. Její rodiče byli ve skutečnosti sourozenci. Její děda totiž adoptoval dceru, která si později vzala jeho syna. Lindsay má staršího bratra Briana. Studovala na Pasadena College of Arts and Crafts.

V červenci roku 2004 se provdala za spisovatele a producenta Shawna Pillera, tvůrce seriálu DEAD ZONE. Svatba se konala v kalifornském Malibu. V roce 2007 se ale rozvedli. V současné době Lindsay chodí se svým hereckým kolegou ze seriálu JAK JSEM POZNAL VAŠI MÁMU hercem Joshem Radnorem. K jejím koníčkům, kterým se ráda věnuje ve volném čase, patří zpěv, malování, poezie, keramika, výroba šperků a jízda na koni.


6.12.1976
Arcadia, California, USA
Lindsay Price csfd

Cosmic RadioHow We LiveLifesaverLonely StreetTajemství rodinného sídlaKontaminaceKlub hrůzyThe Heart DepartmentŽivot nevrátíšBig Split, TheHundred PercentAngusPlymouthFialový návštěvníkNa hromádce s exMary + JaneBlack-ishCastle na zabitíCloser: Nové případyHavaj 5-0Kriminálka New YorkLáska bolíMěstečko EastwickDžungle rtěnekJak jsem poznal vaši matkuPepper DennisNámořní vyšetřovací služba


Aktualizace osobnostního profilu Lindsay Price: 2.11. 2023 12:39