Marshall Allman 40 let


Marshall se narodil 5. dubna 1984 Idanell a Jamesi M. Allmanovi v městě Austin v Texasu. V dětství se věnoval fotbalu a kreslení. Byl dobrým studentem, ale i tak až příliš často navštěvoval ředitelnu. Důvodem bylo jeho nepříliš klidné chování.

Poté se objevil v několika televizních shows jako THE PRACTICE a měl role v několika filmech, například v SWEET PEA a SHALLOW GROUND. V roce 2005 se objevil po boku Bruce Willise ve filmu RUKOJMÍ a v krátkometrážním filmu STARCROSSED. V tomtéž roce si také zahrál v úspěšném seriálu PRISON BREAK kde hraje syna jedné z hlavních postav. V současnosti má roli ve filmu DISHDOGZ.

Marshall se také věnuje podoporování různých vzdělávacích programů pro mladé zaměřených na umění a hudbu. Sám se dále aktivně věnuje kreslení a malování. V roce 2006 se oženil s herečkou Jamie Anne Brown.


5.4.1984
Austin, Texas, USA
Marshall Allman csfd

A Great DivideVlk ze Snow Hollow6 Love StoriesA Year and ChangeSugarThe BouncebackCo čas nezahojilSmutný jako jazzAnytownNeposkvrněné početí malého čudlyOkřídlené bytostiPrey 4 MeRukojmíVrať se ke dřezu!Krvavé stopyMalá černá skříňkaRobinson CrusoeFor the PeopleNámořní vyšetřovací službaBatesův motelHavaj 5-0HumansQuantum BreakVražedné MiamiAquariusiZombieDrsný šerifZákon ganguKriminálka MiamiTrue Blood: Pravá krevObhájciIt's Always Sunny in PhiladelphiaMen of a Certain Age


Aktualizace osobnostního profilu Marshall Allman: 31.10. 2023 07:26