Henry Ian Cusick 55 let


Henry Ian Cusick je televizní a především divadelní herec. Narodil se jako Henry Ian Cusick Chavez 17. dubna 1967 v peruánském Trujillo. Jeho matka je Peruánka a otec Skot. Mluví plynule anglicky i španělsky a je katolického vyznání. Vyrůstal ve státě Trinidad a Tobago, kde navštěvoval Presentation College. Do Skotska se přestěhoval až jako šestnáctiletý.

Cusick a jeho manželka Annie jsou rodiče tří synů - Eliase, Lucase a Esaua. Vzali se po čtrnácti letech soužití 15. července 2006. Žijí v Oahu na Hawaii.


17.4.1969
Trujillo, Peru
Henry Ian Cusick csfd

JamojayaThe Wind & the ReckoningChimeraRememoryEvergladesJust Let GoPali RoadArmagedon v Los AngelesFrank vs. GodThe Girl on the TrainNot Another Happy EndingLost: The Final ChapterLost: The Final JourneyDarwin's Darkest HourMrtví jako jáHitman9/TenthsLost: A Tale of SurvivalSvětlo ve tměDokonalý párCarlaEvangelium podle JanaPosedlostDinosaur HuntersVražedná místa: Taktika bílého jezdceRichard IIHorseWhen We Were PiratesNámořní vyšetřovací služba: HawaiStalo se v MontaněThe Wingfeather SagaMacGyverPrvních 100Smrtící virus


Aktualizace osobnostního profilu Henry Ian Cusick: 31.10. 2023 11:57