Eddie Kaye Thomas 43 let


Eddie Kaye Thomas se narodil 31. října 1980 v New Yorku. Tam také v sedmi letech začal svou kariéru na divadelních prknech. V roce 1997 hrál po boku Natalie Portman ve hře "The Diary of Anne Frank". Na televizních obrazovkávh debutoval v kanadském seriálu ARE YOU AFRAID OF THE DARK? (Bojíte se tmy?) a v roce 1996 následoval LAW & ORDER (Zákon a pořádek). V letech 2001-2002 hrál hlavní roli v sitcomu OFF CENTRE (Kámoši), který však přežil pouhé dvě sezóny. Od roku 2006 hraje v dalším sitcomu s názvem TILL DEATH, který se stále vysílá.

Eddieho si diváci hlavně spojují s postavou Paula Finche ze slavné teenagerské trilogie AMERICAN PIE (Prci, Prci, prcičky, 1999-2003). E. K. Thomas vystudoval New York's Professional Children's High School už jako broadwayský veterán. Divadlu se snaží být věrný i nadále. Je také vášnivým a talentovaným fotbalistou. Byl mu dokonce nabídnut profesionální kontrakt, který však odmítl podepsat, neboť dal přednost herecké kariéře.


31.10.1980
New York City, New York, USA
Eddie Kaye Thomas csfd

JunctionShattered MemoriesDokonalý ženichPrci, prci, prcičky: Školní srazSeal Team 6: Dopadení Usámy bin LádinaTrable PetuniovýchZahulíme, uvidíme 3Venus & VegasGood BehaviorRande na jednu nocZahulíme, uvidíme 2Nature of the BeastOn the Road with JudasSpellbound50 tabletNejlepší úlovekRande naslepoWasted100% blondNeo NedZahulíme, uvidímeNejlepší je to na sněhuPrci, prci, prcičky 3: SvatbaKletbaUkradené létoFreddyho úletPrci, prci, prcičky 2Drop Back TenMore Dogs Than BonesCarrie 2: ZuřivostPrci, prci, prcičkyČerná a bíláPan ŽárlivýIlltownÚžasná paní MaiselováChytrolíniTohle jsme myTým ŠkorpionAmerický táta


Aktualizace osobnostního profilu Eddie Kaye Thomas: 19.11. 2023 13:41