Tom Hollander 56 let


Narodil se v roce 1967 v Oxfordu. Jeho otec byl učitelem biologie a matka učitelkou v přípravné škole. Studoval angličtinu na Cambridžské univerzitě s jeho kamarádem z dětství Samem Mendesem (AMERICKÁ KRÁSA), který dále režíroval jeho hry na Cambridge.

Roku 2005 zazářil jako odporný bratránek Colins v téměř oscarové PÝŠE A PŘEDSUDKU. Celkově nejúspěšnější rok byl pro něj 2006, když se objevil ve filmu: PIRÁTI Z KARIBIKU-TRUHLA MRTVÉHO MUŽE. Celosvětově úspěšný film značně pomohl jeho popularitě. Tento rok se na něj můžeme těšit ještě v KRÁLOVNĚ ALŽBĚTĚ: ZLATÝ VĚK.


25.8.1967
Oxford, Oxfordshire, England, Velká Británie
Tom Hollander csfd

Me, YouKingsman: První miseBohemian RhapsodyMauglí - příběh džungleSoukromá válkaV pastiNádech pro láskuSvatá zeměTulipánová horečkaPříslibMission: Impossible - Národ grázlůA Poet in New YorkA zase ti Mupeti!Lásky časVášeň mezi řádkyByzantiumHannaMother's MilkGraciePolitické kruhySólistaValkýraKrálovna Alžběta: Zlatý věkPiráti z Karibiku: Na konci světaDarwinovy cenyDobrý ročníkPiráti z Karibiku: Truhla mrtvého mužeZemě slepýchPiccadilly JimPýcha a předsudekKrása na scéněLibertinLondonPaparazziZtracený princPosedlostEnigmaGosford ParkNeposlušné srdceThe Life and Adventures of Nicholas NicklebyMožná, miláčkuThe AnnouncementTajný sňatekAbsolutely Fabulous: Absolutely Not!Ložnice a kuloáryMartha, Frank, Daniel a LaurenceGobbleTrue BlueVe jménu IRAMilnerJohn DiamondHarley QuinnBílý lotos


Aktualizace osobnostního profilu Tom Hollander: 14.11. 2023 21:26