Nicholas Hoult 34 let


Nicholas se narodil jako třetí dítě učitelky klavíru a pilota British Airways. I když to na první pohled nevypadá, jeho rodina měla jisté herecké kořeny. Jeho prateta byla Anna Neagle.

Souběžne s filmovou kariérou se Nicholas věnoval i seriálovému herectví. Objevil se v několika epizodních rolích, například ve dvou dílech seriálu MRTVÉ PROBOUZETI. Dále pak v šesti epizodách seriálu STAR.

Největší seriálová role přišla v roce 2007, kdy Nicholas přijal nabídku na roli Tonyho Stonema, vůdce party, v seriálu SKINS. Nicholas byl za tuto roli nominován na Walkers Home Grown Talent Award. Nicholas seriál opouští v rámci generační výměny v roce 2008. A začíná se věnovat divadlu.


7.12.1989
Wokingham, Berkshire, England, Velká Británie
Nicholas Hoult csfd

Garfield ve filmuJuror #2NosferatuRenfieldMenuKdo mi jde po krkuBankéřPravdivý příběh Neda Kellyho a jeho bandyTolkienX-Men: Dark PhoenixDeadpool 2FavoritkaNewnessRebel v žitěSand CastleVálka vynálezcůSrážkaX-Men: ApokalypsaJako tyKill Your FriendsTemné koutyŠílený Max: Zběsilá cestaX-Men: Budoucí minulostYoung OnesHurá na fotbalJack a obřiMrtví a neklidníX-Men: První třídaSouboj TitánůSingle ManBuzzcocks... Imagine a Mildly Amusing Panel ShowComing Down the MountainKidulthoodPan RosničkaSoumrak nad Jižní AfrikouJak na věcThe Fallen CurtainMr. White Goes to WestminsterIntimate RelationsVelikáCrossing SwordsDaleká cesta za domovem


Aktualizace osobnostního profilu Nicholas Hoult: 7.12. 2023 06:29