Julian McMahon 55 let


Především mezi ženami stále více oblíbený americký herec (původem Australan), celým jménem Julian Dana William McMahon. Narodil se jako prostřední ze tří dětí (má sestry Melindu a Deborah) Siru Williamovi McMahonovi a Lady Sonie McMahon. Jeho otec byl na počátku 70. let australským premiérem. Zemřel v roce 1988, čímž na Juliana padla úloha „hlavy rodiny“.

V letech 1993 – 1995 hrál v seriálu ANOTHER WORLD postavu Iana Raina. Seznámil se také s Dannii Minogue (sestrou slavnější Kylie), se kterou se oženil v roce 1994, ale rok na to se rozešli. Natočil pár filmů mezi nimi MAGENTA (1996), ale hlavně seriál PŘÍPAD PRO SAM, kde hrál detektiva Johna Granta. V roce 1999 se znovu oženil, vzal si modelku Brooke Burns, která mu porodila dceru Madison. Naneštěstí se Julian a Brooke po dvou letech rozvedli.

V letech 2000 – 2003 pracoval na seriálu ČARODĚJKY, kde se objevil coby Cole Turner. Napůl člověk, napůl démon, beznadějně zamilovaný do jedné z čarodějných sester (Alyssa Milano) byla konečně role, která ho dostala do povědomí nemála divaček po celém světě. Účinkování v Čarodějkách však po dvou letech ukončil, jelikož přijal nabídku hrát hlavní roli v seriálu NIP/TUCK čili PLASTICKÁ CHIRURGIE s.r.o.

Všeobecně je o Julianovi známo, že miluje New York, skupinu The Doors, vaření, surfování, basket, baseball a fotbal. Mluví plynně španělsky a jeho nejoblíbenější herečkou je Holly Hunter.


27.7.1968
Sydney, New South Wales, Austrálie
Julian McMahon csfd

Monster PartySwinging safariTo nejsi TyŠpionážNezahrávej si s ohněmRogueŽraločí invazeTváře v davuRedFantastická čtyřka: Silver SurferPrisonerPředtuchaFantastická čtyřkaMeet MarketJiný denOtevřené očiIn Quiet NightMagentaWet and Wild Summer!FBI: Most WantedFBIFBI: InternationalRunawaysDirk Gently's Holistic Detective AgencyLovciChildhood's EndFull CirclePlastická chirurgie s. r. o.


Aktualizace osobnostního profilu Julian McMahon: 7.3. 2024 17:10