Jerry O'Connell 50 let


Narodil se v New Yorku. Jeho dědeček Charles S. Witkowski byl starosta města Jersey. O' Connell má irský a polský původ. Vystudoval herectví a promoval na New York University' s Film School.

14. července se oženil s herečkou a bývalou modelkou Rebeccou Romijn s kterou má dvojčata - Dolly Rebecca Rose a Charlie Tamara Tulip.


17.2.1974
New York City, New York, USA
Jerry O'Connell csfd

Akce DárceSummer GoldPlay DeadEndangered SpeciesPups Alone: A Christmas PerilBallbusterJustice League Dark: Apokolips WarTajemství: Odvaha snítThe F**k-It ListBatman vs. HushSatanic PanicThe Death and Return of SupermanÉra SupermanůBoy BandDeep MurderThe Death of SupermanWetwareLiga spravedlivých: TemnoVražedná přáníZámky láskyLiga spravedlivých vs Mladí TitániTajemství malé mořské vílyTrollandDCU: Liga spravedlivých: Trůn AtlantidyDvojniceStanice číslo 76Veronica MarsováŽhavá láska II.Scary Movie 5Mockingbird LanePiraňa 3DNora Roberts: Prokletá zátokaPosedláPráce na dvojí úvazekAlibiRoom 6SvětákTvoje, moje a našeKlokan JackSupersvůdníci 2Z nuly hrdinouSupersvůdníciMise na MarsHorká noc, hořké ránoŠedesátá létaPoslední mejdanVřískot 2What the Deaf Man HeardJerry MaguireŠvábiStalo se v Blue RiverZálesáciDívka z kalendářeOllie Hopnoodle's Haven of BlissPokoj v podkrovíStůj při mněSolární protipólyStar Trek: Lower Decks


Aktualizace osobnostního profilu Jerry O'Connell: 30.10. 2023 19:54