Glenn Shadix (1952 - 2010)


William Glenn Shadix Scott se narodil ve městě Bessemer v Alabamě 15. dubna 1952. Jméno Scott mu přibylo, když se jeho matka pár let po jeho narození znovu vdala. Dva roky navštěvoval Birmingham-Southern College, kde studoval s absurdním dramatikem, režisérem Arnoldem Powellem.

Hrál i v televizi, pracoval pro HBO nebo NBC, a v divadle. Netajil se svojí homosexualitou a prozradil, že prošel elektrokonvulzivní odporovou terapií v neúspěšném pokusu stát se heterosexuálem. V roce 2007 se po třiceti letech vrátil do rodného Bessemeru, kde koupil dům z viktoriánské éry. O rok později byl dům při požáru zcela zničen. Shadix poté řekl novinářům, že "ztratil svůj sen". Zemřel 7. září 2010 na poranění hlavy, když upadl ve svém bytě v Birminghamu v Alabamě.


15.4.1952
Bessemer, Alabama, USA
7.10.2010
Birmingham, Alabama, USA
Glenn Shadix csfd

The Little Engine That CouldTom CoolThe Final CurtainTo Kill a MockumentaryRose'sSol GoodeTracey Ullman in the Trailer TalesNa plný peckyPlaneta opicShut Yer Dirty Little MouthMore Dogs Than BonesRed DirtBouřeBláznivý bossMenTři muži v Las VegasDunston: Sám v hoteluJako vejce vejciThe Empty MirrorDark Side of GeniusMilostná aféraMoje letní storyMy Summer StoryDemolition ManUkradené VánoceSleepwalkersBingoSeznamte se s ApplegatovýmiNightlifeParent Trap: Hawaiian HoneymoonBeetlejuiceSmrtící atrakceZápad slunceBezva podrazPošťák vždy zvoní dvakrátTeen TitansCarnivaleJustice League UnlimitedProvidencePohotovostJackie Chan AdventuresThe World of StainboySabrina - mladá čarodějnice


Aktualizace osobnostního profilu Glenn Shadix: 14.11. 2023 12:00