Eliza Bennett 32 let


Tato mladá angličanka pojmenovaná po hrdince Pýchy a předsudku se narodila roku 1992, avšak na kontě má už několik zajímavých rolí. Odmalička se věnovala herectví, především ve školních představeních. Ve filmu se poprvé objevila ve svých 10 letech, a to v seriálu „RESCUE ME“. První větší roli si zkusila o dva roky později v romantické komedii PRINC A JÁ, kde ztvárnila dánskou princeznu Arabellu. Následovala menší úloha v SUPERNOVĚ, katastrofickém televizním snímků.

Její prozatím největší role přišla v roce 2008, a to úloha Meggie v fantasy snímku INKHEART, adaptaci prvního dílu z trilogie od Cornelie Funke. Na konkurzu porazila stovky dalších uchazeček o tuto roli a měla možnost si zahrát po boku Brendana Frasera a Paula Bettanyho. Ačkoli se nejedná o špatný snímek, v USA propadl, v mnoha zemích včetně ČR byl distribuován přímo na DVD, a proto se prozatím zfilmování dalších dvou dílů neplánuje.

V roce 2009 se objeví v hvězdně obsazeném dramatu FROM TIME TO TIME.


17.3.1992
Reading, Berkshire, England, Velká Británie
Eliza Bennett csfd

Pomsta na druhouDie Trapp Familie - Ein Leben für die MusikH8RZConfineSněhurka bratří GrimmůV pařátech smrtiFPerfect LifeNapříč časemInkoustové srdceStřelec v ohroženíKouzelná chůva Nanny McPheeSupernovaPrinc a jáDynastieThe ConnersTohle jsme mySweet/ViciousBroadchurchProtiúderRosamunde PilcherFlat TVZachraň mě!Knickerman, The


Aktualizace osobnostního profilu Eliza Bennett: 16.11. 2023 23:13