Armelle Deutsch 45 let


Francouzská herečka Armelle Deutsch se narodila v přímořském provensálském městečku Martigues poblíž Marseille a dětství prožila v nedalekém Rognacu. Původně ji více přitahovalo divadlo, již od třinácti let hrála v marseilleském divadelním souboru Astroméla. Na jihu Francie zůstala do svých osmnácti let. Poté přesídlila do Paříže, kde absolvovala herecký kurs Florent. Ve svých filmových začátcích dostala několik vedlejších rolí ve francouzských filmech, z nichž nejvýznamnějším byl snímek Francise Vebera KOndoMEDIE z roku 2001.

Po dalších rolích v méně známých filmech a televizních seriálech získává roku 2010 opět významnou roli a ztvárňuje královnu Margot v koprodukčním velkofilmu JINDŘICH IV. NAVARRSKÝ režiséra Jo Baiera. Při natáčení některých scén se objevila i v České republice. Téhož roku na festivalu Cas d’Rage byla oceněna cenou poroty za roli Mathildy v krátkometrážním snímku Yvese Levêquea SECOND VIE.

V červnu 2010 se vdala za herce Thomase Jouanneta.


22.2.1979
Martigues, Bouches-du-Rhône, Francie
Armelle Deutsch csfd

Enfance VoléeLe Saut du DiableConneXion intimeJacqueline Sauvage, c'était lui ou moiPéril blancEntre deux mèresCouvre-feuThe CosmopolitansChambre noireJ'adore ma vie!Ma vie au grand airCas d'ecole 2013Cent pages blanchesQuand les poules auront des dentsSea, No Sex and SunLa Grève des femmesLa nuit du réveillonRodinné zájmyŽivotní šanceChateaubriandJindřich IV. NavarrskýVivaceLa Différence, c'est que c'est pas pareilFracassésIdeální zeťLe malade imaginaireČas tajemství, čas lásekGaspard le banditVive la vieLe cartonPoldou na 24 hodinAffaire Dominici, L'Drž hubu!Tvoje ruce na mé půlceI na tebe dojdeKOndoMEDIENoční podnikSexy ptáciBellefondTropiques criminelsAlice NeversováCrimes parfaitsPolicajtka BarbieLe Secret d'ÉliseNinaProfil zločinuLe Mystère du lac


Aktualizace osobnostního profilu Armelle Deutsch: 16.11. 2023 20:21