Laura Harris 47 let


Herečka Laura Harris se narodila 20. listopadu 1976 do učitelské rodiny, v Mekce kanadského filmu, ve Vancouveru. Už od dětství vystupovala v rozhlasových hrách a dabovala animované seriály jako například MY LITTLE PONY TALES (1992). Fyzicky se pak filmování účastnila od svých 13 let a začalo to roličkou ve slavném hororu TO (1990). V šestnácti letech se odstěhovala od rodičů a v devatenácti si to zamířila do Los Angeles.

V roce 2002 pak postoupila o další stupínek výš, když získala roli v úspěšném seriálu 24 HODIN. V něm vydržela rok (konkrétně 14 epizod) a o poté se přesunula do jiného úspěšného seriálu s názvem MRTVÍ JAKO JÁ, kde ztvárnila svou zatím nejúspěšnější postavu smrtonošky Daisy Adairové. V poslední době pak stojí ještě za zmínku role Magie v komediálním hororu IZOLACE.

Laura se údajně domluví (krom rodné angličtiny) španělsky a francouzsky, má tetování škorpióna ve slunci na levém rameni a nesnáší horory (i když v několika z nich už hrála… inu prachy jsou prachy :o)


20.11.1976
Vancouver, British Columbia, Kanada
Laura Harris csfd

Gone MomPolicajt na odpisThe PrivilegedAn Officer and a MurdererAstonishing X-Men: DangerousAstonishing X-Men: TornAstonishing X-Men: UnstoppablePath of SoulsSněhový armagedonŽivot za životMerlin a kniha kouzelCorporate AffairsHollis & RaeIzolaceVýjimečné ženyRodinný přítelIt's Better to be Wanted for Murder Than Not to Be Wanted at AllVichřiceCome TogetherGoing GreekThe HighwaymanUctívači temnotCesta ke štěstíPanstvíCrimes of Passion: Nobody Lives ForeverFakultaNobody Lives ForeverHabitat - Znovuzrození rájeMejdan v kuchyniMoment of Truth: Into the Arms of DangerNerovná partieA Kidnapping in the FamilyFor Those Who Hunt the Wounded DownMurder at My DoorSabrinaSusie QThe Halfback of Notre DameÚnos nevinnéBest Wishes Mason ChadwickVánoční koledaĎábelská frekvenceToHulk and the Agents of S.M.A.S.H.Skladiště 13Stav beztížeKriminálka Las VegasProfesionálkyHvězdná brána: AtlantidaMrtvá zóna


Aktualizace osobnostního profilu Laura Harris: 16.11. 2023 23:14