Sarah Steele 35 let


Sarah Jane Steele, usměvavá a jakoby stále pohodově naladěná americká herečka  se narodila v pensylvánském Pitsburgu 16. září 1988 do ryze neherecké rodiny. Oba rodiče, jakož i její sestra, jsou špičkovými specialisty v lékařství, resp. medicíně.  Sarah chodila nejprve na základní episkopální školu, pokračovala studiem na soukromé škole a v New Yorku promovala na Columbijské Univerzitě s titulem B.A. v oboru literatura.

V její, zatím nijak dlouhé filmografii, nalezneme několik rolí po boku výtečných herců, jako ve filmu Mr. Gibb po boku Dana Hedaya a Margaret, kde si zahrála s Annou Paquinn a Markem Ruffalem a diváci byli z tak nenápadného snímku příjemně překvapeni.

V nedávné době ale dávala evidentně přednost spíše prknům, jež znamenají svět, když hrála v inscenaci The Prime of Miss Jean Brodie, které po řadu měsíců uvádělo divadlo Acorn. Její téměř domácí scéna jak se zdá, když zmíníme roky 2011-2012, kdy ve stejném divadle hrála Miru v inscenaci Russian Transport. V předešlých divadelních působení zmiňme ještě hru Speech&Debate (2007-2008).

V současnosti jsme ji mohli vidět jako Marissu, dceru Eliho Golda v třech epizodách úspěšného seriálu Dobrá manželka. Ve filmu Last kind Words (2013) hraje po boku Brada Douriffa. V posledních letech se zase vrací k příležitostnému hraní v televizních seriálech - Lady Business,  Blue Bloods, Sestřička Jackie (2013) a v post produkci je i pár nízkorozpočtových komedií.


16.9.1988
Pittsburgh, Pennsylvania, USA
Sarah Steele csfd

Tajný slibViena and the FantomesAsk for JaneDva nestačíSpeech & DebateAll RelativeThe MendThe To Do ListLast Kind WordsMargaretNení začIn the MeantimeŠťastlivciMr. GibbŠpanglicky snadno a rychleDobrý bojThe Accidental WolfDobrá manželkaGirlsSestřička JackieSpravedlnost v krvi


Aktualizace osobnostního profilu Sarah Steele: 7.3. 2024 16:45