Denise Richards 53 let


Denise Lee Richards se narodila v Downers Grove, stát Illionis (USA). Její matka Joni byla majitelka kavárny a otec Irv byl inženýr v telefonní společnosti. Má jednu sestru Michelle. V šestnácti se s rodinou přestěhovali do San Diega. V roce 1989 odmaturovala na El Camino High School v Oceanside (Callifornia), při studiu si přivydělávala jako modelka.

V devadesátých letech se začala často objevovat v televizi např. v show Saved by the Bell. Její první větší role byla ve filmu Hvězdná pěchota, následoval podařený snímek Nebezpečné hry. O rok později hraje doktorku Christmas Jones v bondovce Jeden svět nestačí. Zahrála si dále ve filmech Scary Movie 3, Láska nebeská nebo Edmond.

V roce 1999 ji vyhlásil časopis Maxim jako 9. nejvíce sexy ženu světa. O dva roky později to bylo dokonce 2. místo z top100 sexy žen světa v časopise For Him Magazine. Podobných ocenění získala na přelomu století více. Dostala též nabídku od časopisu Playboy.

V létě 2002 se stal jejím manželem herec Charlie Sheen, se kterým se jí narodily dvě dcery: Sam J. a o rok později Rose. Nato byla vyhlášena jako Sexiest Mom of 2005 v magazínu In Touch Weekly. Ještě ten samý rok přichází první manželská krize s Sheenem a nedlouho poté se - za ne zrovna přátelských podmínek a s dlouhou dohrou - rozvádí. Nyní žije se svými dcerami v Kalifornii.


17.2.1971
Downers Grove, Illinois, USA
Denise Richards csfd

A Christmas FrequencyA Walking MiracleThe HousekeeperThe LineJunkyard DogsNáhodná láskaWickensburgKiller Cheer MomSend It!A Week in LondonAlpha CodeMoney PlaneMořeplavci časuSwitchedAdventures of Dally & SpankyMy Adventures with SantaThe Secret Lives of Cheerleaders1st BornAdi Shankar's Gods and SecretsKaravan smrtiPistachioThe Prayer BoxTomboyVánoční vloupáníAmerican SatanAmerican ViolenceChoke HoldZločin na paluběA Life LivedBlue Mountain State: The Rise of ThadlandA Christmas ReunionOperace: Koukej kolem sebe!Vánoční výměnaVrah mého manželaFreeloadersModrá laguna: ProcitnutíTajný agent v sukniCougars, Inc.Deep in the ValleyNajít štěstíNeuvěřitelná láskaJoleneBlonďatá a blonďatějšíPortrét šílenstvíBláznivá svatbaElvis už odešelYo putaLáska nebeskáScary Movie 3Bratrstvo černé prackyDvě na jednohoImpériumPomoc!!! Já mám randeValentineZeptejte se Cindy919 Fifth AvenueJeden svět nestačíKrása na zabitíZatraceně divná jízdaNebezpečné hry


Aktualizace osobnostního profilu Denise Richards: 17.2. 2024 09:28