Billy Dee Williams 87 let


William December Williams se narodil šestého dubna roku 1937 v New Yorku. Vystudoval Manhattanskou školu hereckých umění, poté studoval výtvarná umění a design. Jeho první herecké krůčky byly spjaté se slavným New Yorským divadlem Broadway, poprvé se na jeho prknech objevil už roku 1945 ve hře The Firebrand of Florence. V sedmdesátých letech si ve hře I Have a Dream zahrál Martina Luthera Kinga Jr.

Williams se třikrát oženil, se svou třetí ženou Teruko Nakagami je od roku 1972 dodnes. Roku 1973 se jim narodila dcera Hanako, její o devět let starší sestru Miyako si Teruko přivedla z předchozího manželství. Williams má ještě syna Coreyho ze svého prvního manželství.


6.4.1937
New York City, New York, USA
Billy Dee Williams csfd

LEGO Star Wars: Sváteční speciálStar Wars: Vzestup SkywalkeraDirty DancingLEGO® Batman filmThe Man in 3BBlood LinesLEGO® příběhThis Bitter EarthMáma mezi MarťanyBarry MundayFanoušciThe Perfect Age of Rock 'n' RolliMurdersHood of HorrorConstellationMaintenance Man, TheToday Will Be Yesterday TomorrowTorusBratrstvo černé prackyThe Last Place on EarthGood NeighborVery Heavy LoveProutníkThe VisitStrach přichází potichuContract, TheDivoká WooTěžké časyOceloví žralociČtvrtý králMaska smrtiPohyblivý terčThe PrinceAmnéziePodraz na druhouMarked for MurderNebezpečný vetřelecPercy & ThunderVzkaz z VietnamuObří krokyThe Jacksons: An American DreamBláznivá jízdaNebezpečná vášeňSecret Agent OO SoulBatmanThe Return of DesperadoDiana Ross: Red Hot Rhythm and BluesSmrtonosná iluzeČíslo jedna s kulkouHoříci oceánLidská právaOdvahaImpostor, TheStrach v New YorkuTikající bombaMarvin and TigeShooting StarsStar Wars: Epizoda VI - Návrat JediůNoční dravciChildren of Divorce


Aktualizace osobnostního profilu Billy Dee Williams: 2.11. 2023 17:15