Ed O'Neill 78 let


Ed O'Neill se narodil 12. dubna 1946 v americkém Youngstownu, stát Ohio. Jeho otec byl slévačem v ocelárně a matka pracovala na sociálním úřadě. Ed nosil květované oděvy a dlouhé vlasy ve stylu hippies. Hraní ho začalo zajímat už v 6. třídě, intenzivně se věnoval hodinám herectví, na které při škole pravidelně docházel. Přesto dával více přednost americkému fotbalu.

V roce 1972 začala jeho filmová a televizní kariéra filmem VYSVOBOZENÍ, ve kterém měl všehovšudy jedinou větu. V roce 1987 byl vybrán jako Al Bunda do nového komediálního seriálu ŽENATÝ SE ZÁVAZKY a stal se hvězdou. Dne 1. března 2001 měl premiéru krimi seriál BIG APPLE, kde Ed hraje drsného newyorského policajta.

Ve volných chvílích se učí bojovému umění Brazilian Jiu-Jitsu.


12.4.1946
Youngstown, Ohio, USA
Ed O'Neill csfd

Poslední směnaRaubíř Ralf a internetSun DogsHledá se DoryVincentův světRaubíř RalfČervený pásIn the GamePravidla bojeDva muži a batoleŠťastná číslaSběratel kostíLabyrint lžíZázračný běžecT.A.J.U.P.L.N.Ý. světLanařiMalí obřiNick's GameWaynův svět 2Please Watch the Jon Lovitz ShowWaynův světBoj o JennyDutch aneb Bláznivá cestaA Very Retail ChristmasDobrodružství Forda FairlanaZátiší Summit BluffK-9, můj přítel se studeným čumákemŠpatně zorganizovaná loupežPolice Story: Gladiator SchoolRight to DieA Winner Never QuitsDetektiv DoyleBrakerWhen Your Lover LeavesFarrellová pro lidiDay the Women Got Even, TheNa lovuŽoldáciTaková moderní rodinkaWeird City


Aktualizace osobnostního profilu Ed O'Neill: 15.11. 2023 05:07