Bill Duke 81 let


Díký svým akčním rolím a impozantnímu zjevu vypadá na předem jasný případ, Bill Duke má profesionální herecké vzdělání na Bostonské univerzitě a uplatnil se filmu jako scénárista, režisér i producent.

Vedle toho režíroval několik epizod známých televizních seriálů (Miami Vice, Matlock, Starman) a z celovečerních filmů bude nepochybně nejznámější druhá Sestra v akci, kde si také zahrál malou roličku.


26.2.1943
Poughkeepsie, New York, USA
Bill Duke csfd

PremonitionŽádné prudké pohybyHigh Flying BirdHollow PointMandy - Kult pomstyAmerican SatanRestored MeProhnilá zeměVlkodlak: zabijácký virusFreaky DeakyPříležitost dělá zlodějeVelký třeskLevel 26: Dark OriginsThe Go-GetterPayback: Straight UpX-Men: Poslední vzdorYellowZbohatni nebo chcípniPolicajti na baterkyR.U.S./H.Zabijákem proti své vůliČervený drakLovec policajtůNever AgainKdo zabil děti z Atlanty?AngličanFoolishHorečkaOdplataBlack JaqSusanin plánVždy proti přesileHrozba společnostiSestra v akci 2: Znovu v černém hábituPták na drátěStreet of No ReturnAction JacksonPredátorZemě nikohoDallas: The Early YearsKomandoAmerický gigoloLove Is Not EnoughSergeant Matlovich Vs. the U.S. Air ForceMycí linkaSantiagova archaGaslitBlack LightningTwo DegreesZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti


Aktualizace osobnostního profilu Bill Duke: 10.11. 2023 23:49