Alyssa Milano 51 let


Americká herečka a zpěvačka, celým jménem Alyssa Jayne Milano, se narodila ve znamení střelce, americké módní návrhářce Lin a italskému hudebníkovi Tomovi. Má bratra Coryho. Poprvé hrála už v 8 osmi letech v muzikálu „Annie“ na Broadway. Po velkém úspěchu dostala role v dalších divadelních představeních (např. Adele v muzikálové verzi Jayne Eyre).

Režiséři až do dneška těží spíše z jejího atraktivního zevnějšku než z hereckého talentu, čemuž odpovídají i její dosavadní filmy, většinou s lehce erotickým nádechem – V SÍTI UPÍRA (1994) či JEDOVATÝ BŘEČŤAN 2: LILY (1996). Nicméně ve filmu MILENEC NEBO VRAH (1996) si zahrála po boku Marka Wahlbergera a Reese Witherspoon a v roce 1997 se objevila v úspěšně komedii LÁSKA NA DRUHÝ DOTEK. U nás ji známe především ze seriálů „MELROSE PLACE“ jako Jennifer Mancini a „ČARODĚJKY“ jako Phoebe Halliwell.

Alyssa je rozvedená, jejím exmanželem je zpěvák Cinjun Tate. Má ráda hokej, hraje na flétnu a na piano. Permanentně se drží v TOP stovce nejvíce sexy žen světa.


19.12.1972
Brooklyn, New York City, New York, USA
Alyssa Milano csfd

Who Are You PeopleGive Me An AStud stranouYou Are My HomePokušení osuduLáska v malé ItáliiTýden bez závazkůŠťastný Nový rokKluk mojí holkyNeděle u TiffanyhoMafiánkaPatologieSingle with ParentsReinventing the WheelersThe Blue HourDinotopie: Výprava za kamenem SlunceVelké dítě Dickie RobertsPolibte nevěstuSupersvůdníci 2Lady a Tramp II: Scampova dobrodružstvíLovci diamantůZlatá horečkaLáska na druhý dotekPod podlahouJedovatý břečťan 2: LilyKrutá AljaškaMilenec nebo vrahNepřítel č. 1Glory DazeNáhradní matkaTajemný klášterV objetí upíraDvojitý drakAt Home with the WebbersCandles in the DarkConflict of InterestOběti lásky: Příběh Lolity z Long IslanduLittle SisterKam tě den zavedeZávodní horečkaDance 'Til DawnDopravní akademieTeen SteamStrašidlo CantervillskéKomandoOld EnoughThe NowChirurgovéNenasytnáZeptejte se storybotůLéto k nepřežití: O deset let později


Aktualizace osobnostního profilu Alyssa Milano: 10.4. 2024 18:39