Wallace Huo 44 let


Huo se narodil v Tchaj-pej, Taiwan. Jeho rodina pocházela z Shandong, jeho rodiče pocházejí z Longkou, provincie Šan-tung a Tianjin obce, resp. jeho dědeček byl následovníkem Sun Yat-sen a v říjnu 1949 se jeho rodina přestěhovala na Tchaj-wan. Oba jeho rodiče pracovali v soudním systému a jeho bratr je policista. Jeho rodiče se rozvedli, když byl ještě mladý.

V roce 2004 se Wallace rozhodl pracovat v Číně s cílem rozvíjet svou kariéru a zdokonalovat své výkonnostní schopnosti. Jeho prvním počinem v Číně byl film Hands in the Hair, kde spolupracoval s herečkou Rosamund Kwan. Za fantastické představení v dramatu Emerald on the Roof byl nominován jako nejlepší herec v 3. ročníku Sin Drama Award (čínští Oscaři). V roce 2013 byl také producentem dramatu Perfect Couple.

Dne 20. května 2016 Huo potvrdil svůj vztah s herečkou Ruby Linem a 31. července 2016 se vzali na Bali. Dvojice také uspořádala 2. srpna 2016 v Taipei další svatební hostinu. Jejich dcera se narodila v lednu 2017.


26.12.1979
Tchaj-pej, Tchaj-wan
Wallace Huo csfd

Somewhere WinterJian jun da yeMing yue ji shi youResetHide and SeekSuddenly SeventeenZhen xiang jin quQing di mi yueUltra ReinforcementZuo touThe Tale of RoseThe Great CraftsmanRuyi's Royal Love in the PalaceLove Me If You DareThe Imperial DoctressThe Journey of FlowerBattle of ChangshaPerfect CoupleSwordsmanQing shi huang feiDetective TanglangThe Vigilantes in MasksXian jian qi xia zhuan sanAi qing zhan xianShang cheng zhi lianYan zhi xueWu Shi LangDi xia tieFeng Chen San Xia Hong Fu NuWu ding shang de lu bao danTian xia di yiXi jie shao nianQian jin bai fen bai


Aktualizace osobnostního profilu Wallace Huo: 8.3. 2024 19:39