Chuck Liddell 54 let


Chuck Liddell je americký herec, zápasník, kickboxer a MMA zápasník. Je bývalý mistr světa MMA v polotěžké váze pod organizací IFC a UFC. Má černý pásek v Kenpu a Koei-Kan Karate a fialový pásek v Brazilském Jiu-Jitsu. Porazil MMA zápasníky jako třeba: Randy Couture, Tito Ortiz, Alistair Overeem, Kevin Randleman, Vitor Belfort, Wanderlei Silva a Jeremy Horn.

Roku 1998 se stal MMA zápasníkem se soutěžní váhou 93 kg a výškou 188 cm. Začal s tréningem Brazilského Jiu-Jitsu a jeho první zápas byl v organizaci UFC. V roce 2000 se stal šampionem IFC. Roku 2001 okusil organizaci PrideFC a zahrál si malou roli ve filmu Kdo hulí ten umí. Zatímco jeho hvězda ve světě MMA stoupala, hrál ve filmech pouze malé a bezvýznamné role. Svou první významnou roli zahrál v roce 2007 ve filmu Bobby Z, ale postava ním ztvárněná bohužel zemřela v prvních pěti minutách, stejně jako tomu bylo s jeho druhou významnou rolí v roce 2015 ve filmu Válečná banda.

Roku 2005 porazil Randyho Coutura a vyhrál titul šampiona UFC v polotěžké váze, který 4x obhájil a udržel si ho až do roku 2007. Jeho MMA Skóre je 21 výher a 8 porážek. V roce 2009 se zapsal do síně slávy organizace UFC.


17.12.1969
Santa Barbara, Kalifornie, USA
Chuck Liddell csfd

CagefighterD-DayNation's FireRychlá hraSilencerChoke HoldThe 60 Yard LineZločin na paluběVálečná bandaZavřít a zabítKick-Ass 2Krev na křídlechBobby ZVegas BabyOd kolébky do hrobuKdo hulí, ten umíPošťák vždy zvoní dvakrátImaginary MaryWorkaholicsSběratelé kostíBorci z Blue Mountain StateHavaj 5-0Myšlenky zločince: Chování podezřelýchSimpsonoviVincentův světBlade30 for 30American Mullet - Legend of the Silver FoxUFC 25 Years in ShortThe Hurt BusinessThe Ballad of G.I. JoeSteve-O's Bucket ListClub Random with Bill MaherUFC 262: Oliveira vs. ChandlerAriel Helwani's MMA ShowCelebrity Big BrotherUltimate ExpeditionUnhinged in HollywoodDish NationThe Jay Leno ShowThe Joe Rogan ExperienceCelebrity Family FeudInside MMA


Aktualizace osobnostního profilu Chuck Liddell: 18.3. 2024 06:47