Claudia Jessie 34 let


Claudia Jessie se narodila v Moseley a vyrostla na lodi. Část svého dětství strávila v Londýně a od 14 let se učila doma, než se v 17 letech vrátila do Birminghamu. Její rodina měla finanční potíže. Jessie popsala traumatické zážitky, jako například příchod soudních vykonavatelů k ním domů. Navíc se její rodiče rozešli a její otec zmizel. Její svobodná matka Dawn uklízela domy, aby se postarala o sebe a jejího bratra a aby si mohla dovolit Jessieiny baletní lekce. Jessieina raná tvorba zahrnovala vystoupení v telenovelách.

Prohlásila, že je veganka a medituje alespoň hodinu denně. Její teta ji seznámila s Ničirenovým buddhismem a Jessie jej pravidelně praktikuje od svých 17 let pro své duševní zdraví. Otevřeně mluví o svých zkušenostech s panickými atakami a úzkostmi, které má od dětství, a také o problémech depersonalizace.


30.10.1989
Birmingham, England, Velká Británie
Claudia Jessie csfd

Jejich nejlepší hodina a půlBali 2002BridgertonoviJarmark marnostiLovesickPán časuCvoci v nemocniciDetectoristsLine of DutyOtec BrownZavolejte porodní sestřičkyJonathan Strange & Mr. NorrellObchodní dům ParadiseWPC 56Záhada Anubisova domuDoctorsCasualtyNight and DayTudum: A Netflix Global Fan Event


Aktualizace osobnostního profilu Claudia Jessie: 11.4. 2024 15:48