Kristen Wilson 54 let


Kristen se narodila a vyrůstala v městě Chelmsford ve státě Massachusetts, kde trénovala tanec a čtyři roky vystupovala s bostonským baletem. Na univerzitě v Syrakusách poté vystudovala muzikálové herectví. Během studia se zúčastnila národního turné s muzikálem West Side Story a byla na dobré cestě k úspěšné herecké kariéře. Brzy poté se Kristen přestěhovala do New Yorku.

Pokud jde o její osobní život, jejím prvním manželem byl Michael Marzovilla, se kterým měla své první dítě, jejich manželství z roku 1997 ale vydrželo jen krátce. Již v červnu roku 2000 se provdala za maskéra a vizážistu Martina Astlese. Společně s manželem žijí v Los Angeles a v současné době očekává Kristen narození svého druhého dítěte.


11.11.1969
Chelmsford, Massachusetts, USA
Kristen Wilson csfd

Megakrajta versus GatoroidSoccer MomCrossoverDr. Dolittle 3OkovySestry čarodějkyKráčející skálaMilujte svého zabijákaRituálDr. Dolittle 2Dračí doupěThe PhotographerCross-EyedHarlem AriaDr. DolittleDlouhá jízdaEducating Matt WatersSex po telefonuStřelenýThe Pompatus of LoveŠampion Mike TysonDěsná hlínaKdo je kdoPrototypŽralokDrzá JordanAnother WorldMaking of 'Dungeons and Dragons', The


Aktualizace osobnostního profilu Kristen Wilson: 11.4. 2024 13:42