Oded Fehr 53 let


Oded Fehr se narodil 23. 11. 1970 v Tel Avivu (Izrael). Jeho rodiče pocházejí z Evropy a ve svém kraji zůstal až do svých osmnácti let, kdy nastoupil k Izraelským "Mariňákům". Po skončení služby u námořnictva se rozhodl stát se businessmanem. Se svým otcem, také businessmanem vycestoval z Izraele. Cesta zavedla mladého Fehra do Frankfurtu v Německu. Partnerství s jeho otcem trvalo dva roky. "Vše šlo dobře, ale business mi prostě nestačil. Fehr se zapsal do "jakéhosi hloupého dramatického kurzu", jenž později napomohl k účasti v lokální produkci Davida Mameta. Davidova hra se jmenovala Sexual Perversity in Chicago. Tehdy si Fehr usmyslel, že se stane hercem. Vydal se do Londýna a byl přijat do prestižní školy Bristol Old Vic, kterou nazýval svým domovem po další tři roky.

Oded Fehr se seznámil s Rhondu Tollefsonovou v L. A. na opeře a 22. 12. 2000 si ji vzal za ženu. Mají spolu dvě děti. Syn Atticus nar. 4. 1. 2003, dcera Finley nar. 26. 2. 2006. Žijí v Santa Monice v Kalifornii. Na otázky o svých koníčcích odpovídá: "všechno". Jeho oblíbeným sportem je plavání. Má rád halové i venkovní sporty, hlavně turistiku. On i Rhonda umějí Hapkido. Umí se také potápět a rad sleduje basketbal. Jeho oblíbenou knihou je "To Kill A Mockingbird" od autora jménem Harper Lee. Jeho oblíbené písně se mění každým dnem, ale říká, že má opravdu rad Lauryn Hill. Nemá oblíbenou barvu, ale dává přednost přírodním teplým barvám. Nemá rad zmrzlinu a hraje na kytaru. Je skvělým fotografem, což dokázal na škole Bristol Old Vic. Jennifer Moyer, asistentka produkce a kamarádka, uvádí, že je "milý, sladký a dochvilný". Jeho oblíbeným místem je Izrael. Jeho práce ho zavadí do spousta míst. Když se zeptáte, kde se mu nejvíce líbilo, odpoví: "Na Islandu, je to úplně jiný kraj než jaké vídám."

Oded mluví hebrejsky, anglicky a německy.


23.11.1970
Tel Aviv, Izrael
Oded Fehr csfd

LairWhite ChamberBatman Unlimited: Mech vs. MutantsResident Evil: Poslední kapitolaDangerous LiaisonsFor the Love of MoneyInescapableResident Evil: OdvetaSuper HybridDroolLimelightUnesenáResident Evil: ZánikDeuce Bigalow: Evropský gigoloScooby-Doo a kletba KleopatrySnílekResident Evil: ApokalypsaMumie se vracíTexas RangersChléb a růžeTisíc a jedna nocDeuce Bigalow: Dobrej striptérKleopatraMumieStar Trek: DiscoveryF.B.I.FBI: InternationalFBI: Most WantedYoung JusticeLovci prokletých pokladůZnovu 20Černá listinaKvůli ní hrdinové létajíThe First


Aktualizace osobnostního profilu Oded Fehr: 11.11. 2023 08:08