Kurt Fuller 70 let


Kurt Fuller je americký herec narozen 16.9. 1953 v San Franciscu v Kalifornii. Objevil se v řadě televizních, filmových i divadelních rolích. V roce 1971 vystudoval Lincoln High School ve Stocktonu v Kalifornii.

Fuller se objevil také v mnoha televizních seriálech, z těch známějších to je KNIGHT RIDER, TIMECOP, TO JE VRAŽDA, NAPSALA, ALLY McBEALOVÁ, MONK, ZOUFALÉ MANŽELKY, JMENUJI SE EARL, nebo v hudebním seriálu GLEE.  Výraznou roli anděla Zachariáše si zahrál v úspěšném seriálu SUPERNATURAL (Lovci duchů) z roku 2005.

Kurt Fuller je ženatý s herečkou Jessicou Hendra, dcerou spisovatele Tonyho Hendra a mají spolu dvě dcery Julii a Charlotte.


16.9.1953
San Francisco, California, USA
Kurt Fuller csfd

Sound of FreedomPsych 3: This Is GusDeportedPsych 2: Lassie Come HomePhilBajaOffice UprisingJosiePsych: The MovieAn American Girl Story - Maryellen 1955: Extraordinary ChristmasA Light Beneath Their FeetHřebík v hlavěWolves of Savin Hill, TheFízlové, hajzlovéÚzemí mrazuFamily TrapTichý zlodějPůlnoc v PařížiBoyBandLegally MadSkupinový sexThe PranksterSexy party 3: PrvákSuprhrdinaPan tělocvikářFist in the EyeŠtěstí na dosahGood Cop, Bad CopThe Civilization of Maxwell BrightRayKurs sebeovládáníAuto Focus - Muži uprostřed svého kruhuJoshuaPorn 'n ChickenRepli-KateZ nuly hrdinouŽivě z BagdáduAndělé na pálceScary Movie: Děsnej bijákBláznivá runwayHonba za diamantyJack BullŘeditel má volnoLooking for LolaMoonbaseRukojmíSwearing AllegianceFanatikSvůdná nenávistVirusFrench ExitJust LookingSee Jane RunStuart Saves His FamilyVirusHodiny před smrtíDívka z kalendářeKořeny zlaPodstata spravedlnosti


Aktualizace osobnostního profilu Kurt Fuller: 13.11. 2023 07:40