Kevin Hart 44 let


Kevin Hart se narodil 6. července 1979 ve Philadelphii v Pennsylvanii. Je to americký herec a komik. Po vítezství v několika soutěžích opustil zaměstnání prodavače bot a pustil se do kariéry v zábavním průmyslu.

V roce 2008 Kevin vystupoval s hip-hopovou skupinou Three 6 Mafia v hudebním videu Lolli Lolli. V roce 2009 se Kevin objevil v sérii reklam pro e-Bay, roku 2010 natočil reklamu společně s profesionálním basketbalistou Dwaynem Waydem pro sportovní značku Air Jordan.

Kevin byl 7 let ženatý s Torrie Hart. V březnu 2005 se narodila dcera Leigh. 18. února 2008 se mu narodil syn Hendrix Hart. O Kevinovi se říká, že je v současné době nejmenším komikem.


6.7.1979
Philadelphia, Pennsylvania, USA
Kevin Hart csfd

BorderlandsV letuBack on the StripDie Hart: The MovieDC Liga supermazlíčkůMuž z TorontaRide Along 3Čas na sebeLive in Front of a Studio Audience: 'The Facts of Life' and 'Diff'rent Strokes'OtcovstvíJumanji: Další levelKevin Hart's Guide to Black HistoryRychle a zběsile: Hobbs a ShawTajný život mazlíčků 2Večerní školaJumanji: Vítejte v džungli!Kapitán Bombarďák ve filmuNedotknutelníCentrální inteligencePoldův švagrTajný život mazlíčkůDokonalý svědek s.r.o.Zocelovací kúraJízda švárůMysli taky jako chlapOhledně minulé nociPět nejlepšíchSchool DanceApokalypsa v HollywooduScary Movie 5Zpátky do ringuMysli jako onZásnuby na dobu neurčitouLet GoLittle in CommonFotři jsou lotřiHorší než smrtSomething Like a BusinessNa rozcestíBláznovo zlatoNejtajnější přáníSuprhrdinaTvrďák TaylorThe WeekendVelkej bijákScary Movie 4The Last StandPerfektní servisRiskni to s PollyScary Movie 3Class of '06Papíroví vojáciNorth HollywoodDie HartTenhle příběh je pravda


Aktualizace osobnostního profilu Kevin Hart: 16.11. 2023 15:07