Heather Graham 54 let


Heather Joan Graham se narodila ve státě Wisconsin roku 1970 do rodiny agenta FBI a učitelky zpěvu. Vystudovala Agoura High School v Kalifornii a After High School v Los Angeles. Na filmovém plátně debutovala už v roce 1984. Většinou se ale jednalo o malé role. Zlom přišel o šest let později, kdy dostala vedlejší roli v seriálu Davida Lynche MĚSTEČKO TWIN PEAKS. Seriál jí poměrně proslavil a přinesl jí několik zajímavých rolí.

Heather ve svém volnu ráda cvičí yogu, vaří, hraje poker a bowling. Už několikrát byla zvolena mezi nejhezčí lidi planety časopisy People (2001), Stuff (2002), Time magazine (2003) a FHM (2005,2006). Mezi její spolužáky patřili Mike Shinoda a Brad Delson ze skupiny Linkin Park. Vyznává Irsko-katolickou církev. Její starší sestra Aimee Graham je také herečka.


29.1.1970
Milwaukee, Wisconsin, USA
Heather Graham csfd

Na křídlech a modlitbáchNejlepší Vánoce na světěOraclePlace of BonesSuitable FleshTa druhá ZoeyThe Last SonLáska se zárukouMěstečko WanderZoufalkyLék na zármutekHalf MagicLast RampageWetlandsLedová sezónaMy Dead BoyfriendStudio CityŽivot v hříchuBehaving BadlyKvětiny v podkrovíLístky ve větruTwin Peaks: The Missing PiecesZačít nanovoCompulsionPařba na třetíRohyAbout CherryZa každou cenu!5 Days of WarLittle in CommonNela Náladová zachraňuje prázdninySon of MorningFather of InventionBoogie WoogieExTerminatorsPařba ve VegasPráce na dvojí úvazekZbouchni mě!Adrift in ManhattanHave Dreams, Will TravelAtentát v AmbassadoruDivoká jízdaNezlomnáTa záležitost s GrayMarieZbožňuju svatbyPosedláAch ty ženy!Kurs sebeovládáníGuruZabij mě něžněUlice New YorkuZ peklaŘekni, že to tak neníMiláčku, vrať seAustin Powers: Špion, který mě vojelTrhák pana BowfingeraZtraceni ve vesmíruHříšné nociRošťák


Aktualizace osobnostního profilu Heather Graham: 29.1. 2024 04:04