Jonathan Lipnicki 33 let


Lipnicki se narodil v Kalifornii. Pochází z židovské rodiny, jeho otec narodil v zajateckém táboře v Německu. Jeho premiérová role, a nejspíše dosud nejznámější, mu náleží za kouzelnou roli Raye, syna Rennée Zellwegerové ve filmu JERRY MAGUIRE. Následně se obevil na "THE JEFF FOXWORTHY SHOW" a také v epizodách "DAWSONŮV SVĚT".

Je znám svými příspěvky charitám a to několika nadacím. Lipnicki, který vlastní čtyři psy, je zapojený do skupiny za zvířecí práva. Také hraje v kapele. Navštěvuje Střední Školu v Agoura Hills v Kalifornii, kde hraje za školní tým vodní pólo.


22.10.1990
Westlake Village, California, USA
Jonathan Lipnicki csfd

Secrets at the MuseumThe Re-Education of Molly SingerPooling to ParadiseBroil2nd Chance for ChristmasAndoverBoone: The Bounty HunterCircus KaneLimelightPitching TentsThe LakeZločin na paluběArlo: The Burping PigLoservilleThe Next Big ThingTagMstitel bezpráví 2Netvoři z Beringova mořeEdge of SalvationFor the Love of MoneyKnights of Impossingworth ParkThe L.A. Riot SpectacularKdyž Zachariáš Beaver přijel do městaJako MikeMyšák Stuart Little 2Příběhy upírka RudolfaMyšák Stuart LittleDr. DolittleJerry MaguireDoktořiInterns of F.I.E.L.D.Ctrl.Alt.DelGlenn Martin DDSMůj přítel MonkGriffinoviDawsonův světMigoThe Jeff Foxworthy ShowMilkThe 100 Greatest Family FilmsAFI's 100 Years... 100 Passions: America's Greatest Love StoriesFrankie Muniz HoopLA Celebrity Basketball EventThe Osbourne Family Christmas SpecialThe John Kerwin ShowGood Day L.A.


Aktualizace osobnostního profilu Jonathan Lipnicki: 30.10. 2023 19:54