Anthony Mackie 45 let


Narodil se v roce 1978 v New Orleans a vystudoval Juilliard. Mezi celou řadu jeho filmových rolí patří například ty ve filmech 8. míle, Million Dollar Baby či ve snímku Spikea Lee She Hate Me.

Je jen málo herců, kteří by mohli snít o tak rychlém úspěchu, jaký se podařilo Mackiemu získat. Téhož roku, kdy se představil ve filmu She Hate Me, si tento mladý herec vysloužil nominaci na Independent Spirit Award za svůj památný výkon v roli pracovníka útulku pro bezdomovce, který se ve snímku Brother to Brother potýká se svou kulturní i sexuální identitou. A když už se zdálo, že by nemohl mít diář více zaplněný, objevil se v roce 2006 hned v šesti filmech, mimo jiné též v rasově zaměřeném dramatu Ve stínu pravdy, v dramatu Crossover a společně s Matthew McConaugheym a Matthew Foxem v příběhu podle skutečných událostí Návrat na vrchol. V roce 2009 se pak objevil např. ve filmu Notorious.


23.9.1978
New Orleans, Louisiana, USA
Anthony Mackie csfd

Avengers: Secret WarsCaptain America: Nový světThe Electric StateGhostedIf You Were the LastMáme tu duchaSignal HillZa čárouŽena v okněBankéřAvengers: EndgameIOO životPřes hraniciSebergSynchronicAvengers: Infinity WarNenávist, kterou jsi probudilWetlandsČernobílá spravedlnostCaptain America: Občanská válkaNástupceTriple 9Ant-ManAvengers: Age of UltronByla to divoká nocTrable o VánocíchVítězství je našeBlack and WhiteCaptain America: Návrat prvního AvengeraKdo věří na láskuÚkrytGangster Squad – Lovci mafieHra na hraněPot a krevStará křivdaThe Inevitable Defeat of Mister and PeteWikiLeaksAbraham Lincoln: Lovec upírůMuž na hraněCo ty jsi za číslo?Ocelová pěstSprávci osuduTřídní srazLouisNight Catches UsKvět pouštěThe Notorious B.I.G.American VioletOko dravceSmrt čeká všudeAscension DayCrossoverHalf NelsonNávrat na vrcholPád nebesVe stínu pravdyPolicajtem proti své vůliUptown StoriesBrother to Brother


Aktualizace osobnostního profilu Anthony Mackie: 30.10. 2023 17:00