Rachel Ticotin 65 let


Univerzální herečka židovsko-portorikánského původu se narodila v nechvalně proslulé newyorské čtvrti Bronx, kde také vyrostla. Její bratr Sahaj se živí jako profesionální zpěvák a působí v rockové skupině Ra. Rachel se od osmi let věnovala baletu. Spolupracovala s mnoha významnými newyorskými choreografy a v deseti si odbyla svoji premiéru na divadelním jevišti. Odtud už byl jen krůček k filmové kariéře, již zahájila v r.1978 epizodní rolí v dramatu KRÁL CIKÁNŮ.

Při natáčení seriálu FOR LOVE AND HONOUR se setkala se svým prvním manželem – hercem Davidem Carusem (KRIMINÁLKA MIAMI). S ním má také svoji jedinou dceru. V r.1989 se s Carusem rozvedla a o skoro deset let později se opětovně provdala za jiného herce – Petera Strausse.

Zřejmě nejznámnější roli si Rachel střihla v akčním sci-fi hitu s Arnoldem Schwarzeneggerem TOTAL RECALL. Zde svedla nezapomentulený pěstní souboj s Sharon Stoneovou. Z dalších výrazných úloh můžeme zmínit třeba vězeňskou dozorkyni v akčním trháku CON AIR, doktorka Martinézová v romantické komedii s Jackem Nicholsonem a Diane Keaton LEPŠÍ POZDĚ NEŽLI POZDĚJI, nebo Mariana v thrilleru MUŽ V OHNI.

V současné době Rachel i po padesátce stále čile pokračuje v divadelní i filmové dráze.


1.11.1958
Bronx, New York City, New York, USA
Rachel Ticotin csfd

Léto snůAméricaOkoPlanina v ohniSesterstvo putovních kalhot 2Sesterstvo putovních kalhotMuž v ohniLepší pozdě nežli pozdějiBachař z věznice Red RockÚplné odhaleníCivilitySvatí z pouštěTo ani nemůže být nebeNásledky otřesu: Zemětřesení v New YorkuGargoyles: Brothers BetrayedCon AirPoprvé za mřížemiTurbulencePřístavní krysaSteal Big, Steal LittleAnděl s břitvouDon Juan DeMarcoTakoví normální zabijáciThicker Than Blood: The Larry McLinden StoryZáhadná SarahVolný pádFrom the Files of Joseph Wambaugh: A Jury of OneKam tě den zavedePolda Artie LewisPrison Stories: Women on the InsideSmrtící triky 2Total RecallŠpioni, hlavouni a drzouniCritical ConditionRockabyeWhen the Bough BreaksLíbá, MaryFor Love and HonorPevnost Apačů v BronxuKrál cikánůNámořní vyšetřovací službaChirurgovéVe jménu vlastiSpravedlnost v krviNámořní vyšetřovací služba L. A.VzpomínkyZákon a pořádek: Los Angeles


Aktualizace osobnostního profilu Rachel Ticotin: 30.10. 2023 08:51