Adam Pascal 53 let


Narodil se v New Yorku, kde žil se svojí matkou a nevlastním otcem. Je známý jako herec, ale také jako zpěvák. Ženil se v roce 1998 s Cybel Chyvian, která je mimochodem dcerou držitele Nobelovy ceny. Má dva syny (2001,2004). Dříve než projevil zájem o hudbu, pracoval jako osobní trenér. Zpíval v mnoha skupinách, mezi asi nejznámější asi patří Mute.

Co se týče filmů, tak ho velmi proslavil film SLC PUNK! (Eddie), ŠKOLA RO(C)KU (Theo) a BOHÉMOVÉ (Roger Davis). Film Bohémové byl předlohou pro již zmiňovanou stejnojmennou rockovou operu Rent. Objevil se také v seriálu ODLOŽENÉ PŘÍPADY jako Dennis Hofferman, obět vraždy.

Adam Pascal patří zatím mezi méně známé herce, ale doufejme, že v dalších letech ho uvidíme ve více filmech, seriálech a muzikálech.


25.10.1970
Bronx, New York City, New York, USA
Adam Pascal csfd

Escaping OhioRent: LiveAlleluia! The Devil's CarnivalPunk's DeadWild About HarryGoybandBohémovéTemptationŠkola rockuSLC Punk!HawkeyeSubmissions OnlyOdložené případyBroadway: The Next GenerationA Better Life: An Exploration of Joy & Meaning in a World Without GodNo Day But Today: The Story of 'Rent'Broadway's BestMy Favorite Broadway: The Love SongsThe 62nd Annual Tony AwardsShow Ellen DeGeneresovéThe ViewMacy's Thanksgiving Day ParadeShow Rosie O'DonnellovéThe 50th Annual Tony AwardsToday


Aktualizace osobnostního profilu Adam Pascal: 20.4. 2024 07:42