Kal Penn 47 let


Kal Penn se narodil 23. dubna 1977 v New Jersey. Jeho rodné jméno je Kalpen Suresh Modi. Měří 178 cm a je vegetarián. Otce má inženýra a matku, vystudovanou magistru v oboru chemie, 'hodnotičku' parfémů. Začal používat pseudonym, který vychází z původního jména 'Kalpen'.

Mimo neustálého natáčení seriálu DR. HOUSE je Kal Penn neustále před kamerami. Ať v komdiích SEXY PÁRTY 2, ZAHULÍME, UVIDÍME 2, tak i v akčním snímku SUPERMAN SE VRACÍ.


23.4.1977
Montclair, New Jersey, USA
Kal Penn csfd

OutsideřiÚsměvHot Mess HolidayThe AshramHolky na výletěSpeech & DebateTenkrát v KaliforniiBetter Off SingleOutliving EmilyThe Girl in the PhotographsBhópál: Modlitba za déšťThe Sisterhood of NightDementamaniaZahulíme, uvidíme 3Two SistersZahulíme, uvidíme 2Velkej bijákBudiž světloJmenovecSexy párty 2Superman se vracíSvětákVegas BabyAmerický senDancing in TwilightMaska JuniorNěco jako láskaG-Phoria 2004Míč a řetězNárodní bezpečnostZahulíme, uvidímeCosmopolitanLáska nic nestojíNejhledanější v MalibuWhere's the Party Yaar?BadgerSexy pártyAmerican DesiBrookfieldFreshmenScott Pilgrim jde na věcAmerican Horror StoryJe to PoníkMira, královský detektivSanta Clausovi


Aktualizace osobnostního profilu Kal Penn: 5.3. 2024 12:22