Sherry Stringfield 56 let


Sherry Lea Stringfield se narodila v Colorado Springs jako nejstarší ze tří dětí, ale vyrůstala především v Texasu. Na střední škole se věnovala atletice a herectví. Později navštěvovala hereckou konzervatoř státu New York, kterou ukončila ziskem bakalářského titulu.

Sherry má za sebou také několik filmových rolí. V roce 1998 si spolu se Salmou Hayek a Neve Campbell zahrála v dramatu KLUB 54 a o rok později získala hlavní roli ve filmu HRANIČNÍ ČÁRA. V roce 2000 se potom objevila po boku Richarda Gere a Winony Ryder v romantickém filmu PODZIM V NEW YORKU. V současnosti se věnuje natáčení hororového thrilleru THE STEPFATHER a kriminálního dramatu NIGHT AND DAY.

Sherry momentálně žije v Los Angeles se svými dvěma dětmi – dcerou Phoebe a synem Milo, které má z osmiletého manželství s Larrym Josephem. Má ráda jízdu na motorce, lyžování, ráda čte a cestuje.


24.6.1967
Colorado Springs, Colorado, USA
Sherry Stringfield csfd

The Wrong Side of RightVe spárech minulostiThe ConfessionMěsto podnikatelůBorn to RaceCriminal BehaviorThe ShunningKdo je Clark Rockefeller?Night and DayBackOtčímZatraceníCompany TownZapadákovGoing HomePodzim v New YorkuHraniční čáraKlub 54Burnzy's Last CallPod kupolíKriminálka Las VegasLarry, kroť sePohotovostOchrana svědkůŘekni, že mě miluješŽralokTřetí hlídka


Aktualizace osobnostního profilu Sherry Stringfield: 25.4. 2024 19:30