Mark Rolston 67 let


Mark Rolston se narodil roku 1956 v Baltimoru. Hercem se chtěl stát už od dětství. Herectví studoval V Londýně a později se přestěhoval do USA, kde se dostal k filmu.

Po několika neúspěšných snímcích mezi roky 1999 - 2005 si zahrál ve Scorseseho SKRYTÉ IDENTITĚ. Mark je ženatý a má 3 děti. Ve volném čase se rád věnuje golfu.


7.12.1956
Baltimore, Maryland, USA
Mark Rolston csfd

PugAssassin's FuryTaxidermistThe Hard RideAloneBitva u MidwayBlood CraftFatal CrossroadsGlass JawIn the Absence of Good MenChasing JoséTell Me How I DieBilal: A New Breed of HeroEx-FreePád ZeměRelentless JusticeWhitneyThe Studio ClubApril ApocalypseCrosshairsAbeo PhariseeAnatomy of HopeSaw 6UnesenáAzylJane Doeová: OčiKrvavé vykoupeníSaw 5Jízda s ElvisemPrvní vítězstvíSkrytá identitaStopař duchůCathedralHighwayŽhářNásledky otřesu: Zemětřesení v New YorkuStůl pro jednohoDopisy od vrahaI Woke Up Early the Day I DiedKřižovatka smrtiPovodeňGeorge WallaceDenní světloLikvidátorNetvor z hlubinKarate tiger 7: Nejlepší z nejlepších 3 - Není cesty zpětPastScanner: PolicajtVykoupení z věznice ShawshankOdsouzenáVraždy černé vdovySoudruzi v akciUlice andělůHorká vlnaImpulsRoboCop 2A Sinful LifeBoj o přežitíJiskra


Aktualizace osobnostního profilu Mark Rolston: 9.11. 2023 10:24