RZA 54 let


Robert Diggs, zvaný RZA, se narodil 5.července 1969 v Brooklynu, New York. Tento americký rapper se proslavil nejen jako zakladájicí člen hip hopové skupiny Wu-Tang Clan, ale i jako producent a herec. Od roku 1991, kdy se začal věnovat hvězdné kariéře, si na své konto připsal několik přezdívek: Bobby Digital, Ruler Zig-Zag-Zig Allah, Bobby Steels, Rzarector, Abbott nebo třeba Prince Rakeem.

Z hudební činnosti stojí za připomenutí alba Bobby Digital in Stereo, Digital Bullet, The World according to RZA či Birth of a Prince. Podle jeho slov je jeho velkým snem zahrát si v dalším Tarantinově projektu Kill Bill.


5.7.1969
Brownsville, Brooklyn, New York City, New York, USA
RZA csfd

ThrillerRoxanne RoxanneMeet the BlacksPěsti ze železa 2Pěsti ze železaAfro Samurai: ResurrectionBlood of a ChampionBlade: TrinityPerfektní servisKill BillGhost Dog - Cesta samurajeWu-Tang: Americká ságaAfro SamuraiA Wu-Tang Experience: Live at Red Rocks AmphitheatreBlue Carbon - Die Superkraft der NaturThe Mindscape of Alan MooreJason Derulo feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign - SwallaKillers, TheProblemistaMimoni 2: Padouch přicházíPoker FaceCleanNikdoHard Luck Love SongLife in a YearMrtví neumírajíPopstar: Vše pro slávuDezertér 72Pan DokonalýDoupěG.I. Joe 2: OdvetaTom Yum Goong 2The Trouble with CaliZahulíme, uvidíme 3Na dorazTři dny ke svoboděKomiciLife Is Hot in CracktownGospel HillAmerický gangsterThe BoxThe Lather Effect


Aktualizace osobnostního profilu RZA: 10.3. 2024 10:18