Keith Szarabajka 71 let


Keith Szarabajka (narozený 2. prosince 1952) je americký herec a dabér. Narodil se v Oak Park v Illinois. Je syn Anny (učitelky ve škole) a Edwarda Szarabajky (pracovníka spořitelny a úvěrové banky). Studoval na University of Chicago, či Trinity University v San Antoniu, Texas. Vystudoval herectví a v letech 1972-1978 vystupoval v Chicagském divadle. Příjmení Szarabajka znamená v polštině "šedá bajka".

Namluvil několik zvukových knih Toma Robbinse, a za toto "mluvené slovo" získal v roce 2001 cenu za nejlepší Audio-knihu. Ztvárnil několik rolí na nominaci ceny Grammy. Často se s jeho hlasem můžeme setkat ve videohrách, jako jsou Dead Space a Condemned 2. V roce 2010 namluvil Autobota Ironhida v Transformers (samozřejmě, že v anglické verzi).


2.12.1952
Oak Park, Illinois, USA
Keith Szarabajka csfd

Art ThiefBrouci v hlavěThe Big RantMěsto lžíReparationThe InsomniacArgoMrtvý vesmírTemný rytířThe Toy WarriorHlava nehlavaThornberryovi na cestáchÚdolí stínůTaking Back Our TownMladý Indiana Jones: Masks of EvilZapadákovKolonieAndreOne Woman's CourageSiringoDokonalý světZločiny z vášně: Oběť láskyUnder Cover of DarknessUnnatural PursuitsHyde in HollywoodCross of FireNightlifeZůstat spoluMemories of ManonTeror na kolechWalkerBilly GalvinWanted: The Perfect GuyMarieVarovný signálProtokolDoonesbury: A Broadway MusicalFace of Rage, TheNezvěstnýSimonZáchranáři L. A.Lovci duchůStar Wars PovstalciTáborový ostrov


Aktualizace osobnostního profilu Keith Szarabajka: 30.10. 2023 12:57