Tom Wilson 65 let


Celým jménem Thomas Francis Wilson, Jr. se narodil 15.4.1959 na Floridě ve státu Pensylvánie. Již při studiu na střední škole v Radnoru uplatňoval své umělecké sklony ve školním dramatickém spolku nebo jako prezident debatního týmu. Vystudoval mezinárodní politiku na Arizona State University. Tento herec, komik, spisovatel, hudebník a výtvarník je milovníkem hry na tubu. Od roku 1985 je ženatý s Caroline Wilson s níž má čtyři děti Annu May, Emily, Gracie a Tommyho.

Na úspěch své nejznámější postavy v pozdějších letech už nenavázal a přesunul se do televizních pořadů a to převážně s animovanou tématikou, podobně jako jeho známý Mark Hamill, který také po úspěchu Hvězdných válek přešel na dabování animovaných hrdinů nebo postav z počítačových her.

V současné době se i nadále aktivně zapojuje svou účastí ve známých seriálech. Objevil se v jedné z episod Dr. House a nadále propůjčuje svůj hlas animovaným postavičkám. Svůj čas si krátí hrou na akustickou kytaru, se kterou vystupuje i na svých Stand Up Show.


15.4.1959
Filadelfie, Pennsylvania, USA
Tom Wilson csfd

SpongeBob SquarePants Presents the Tidal ZoneDrsňačkyAtlasova vzpoura: 2. částBillion Dollar FreshmenRioTake 22: Behind the Scenes of SequesteredYohan - BarnevandrerInformátor!Tom Wilson: Bigger Than YouVáš dům, náš hradSpongeBob v kalhotách: FilmAtlantis: Milo se vracíLife on ParoleGargoyles: Brothers BetrayedGirlMuži v bílémTa zatracená kočkasteve.oedekerk.comVěznice AndersonvilleKatie - Dítě divočinyMr. WriteSchůzka o půlnociVšechno je dovoleno!Věc ctiHigh StrungNávrat do budoucnosti IIITurner & HoochNávrat do budoucnosti IIAction JacksonSmart AlexAprílZachraňme HarryhoBojovníci z L.A.Návrat do budoucnostiSpongeBob v kalhotáchShow Patricka HvězdiceSydney na MaxNámořní vyšetřovací službaLegendy zítřkaLovci trolů: Příběhy z ArkádieMozaika


Aktualizace osobnostního profilu Tom Wilson: 8.11. 2023 17:51