Elizabeth Banks 50 let


Elizabeth Banks se narodila 10.2.1974 v Pittsfieldu, Massachusetts jako Elizabeth Maresal Mitchell. Už jako malá se objevila v pořadu Finders Keepers televizní společnosti Nickeloeden.

Elizabeth zatím za sebou nemá výraznější úspěch, ale už měla čest hrát vedle nejzvučnějších herců posledních let. Čeští diváci jí můžou znát především z filmů SEABISCUIT, HEIGHTS, SPIDER-MAN (zde hrála Betty Brantovou) nebo v Americe velmi kladně přijaté komedii WET HOT AMERICAN SUMMER. Za zmíňku ještě stojí filmy THE 40-YEAR-OLD VIRGIN, SLITHER nebo disneyovská podívaná INVINCIBLE, kde se představila vedle Marka Wahlberga.

V roce 2006 se objevila v páté sezóně sitcomu SCRUBS a poté, co se lidem její postava zalíbila, objevovala se i v následujících dvou sezónách. Ve stejné době se začala objevovat i v seriálu STELLA.


10.2.1974
Pittsfield, Massachusetts, USA
Elizabeth Banks csfd

Ptáci stěhováciSignal HillThe Beanie BubbleZavolejte JaneCharlieho andílciLEGO® příběh 2Syn temnotyHele Muppete, kdo tady vraždí?Ladíme 3Power Rangers: Strážci vesmíruBez kalhot XXLHunger Games: Síla vzdoru 2. částLadíme 2Every Secret ThingHunger Games: Síla vzdoru 1. částLEGO® příběhLáska a odpuštěníMalé nehodyUlička hanbyHunger Games: Vražedná pomstaMládeži nepřístupnoTimms ValleyHunger GamesJak porodit a nezbláznit seLadíme!Lidé jako myMuž na hraněBeznadějný troubaDetailyTři dny ke svoboděNezvanáSeznamte se s DavemUrčitě, možnáVelcí bratřiW.Zack a Miri točí pornoZralá láskaBillSanta má bráchuSpider-Man 3NepřemožitelnýSlimák40 let panicBaxterDaltry KelhůnHeightsSestrySexuální životSpider-Man 2SeabiscuitThe TradeChyť mě, když to dokážešSpider-ManStella Shorts 1998-2002TrosečníciLéto k nepřežitíOrdinary SinnerDrsnej ShaftSurrender DorothySimpsonovi


Aktualizace osobnostního profilu Elizabeth Banks: 15.2. 2024 12:05