Miranda Cosgrove 30 let


Tato mladá herečka se celým jménem jmenuje Miranda Taylor Cosgrove, narodila se 14. května 1993 v Los Angeles v Kalifornii. Kromě herectví se věnuje i zpívání. Její rodiče jsou Tom a Chris. Ve věku tří let jí objevil hledač talentů. Poté, co přijala jeho nabídku, se objevila v několika reklamách pro televizi. Namátkou pro McDonalds. Už v sedmi letech prohlásila, že dělá to co má ráda. V tomto věku si také vyzkoušela první role pro divadlo a televizi.

Následovala role v DRAKE & JOSH, kde ztvárnila sestru uličnici – Megan Parker. Po té přišla další a ještě úspěšnější, tentokrát v ICARLY. Díky této roli byla druhá nejlépe placená dětská hvězda v televizi. V červnu roku 2008 vydala Columbia Records soundtrack k iCarly. Ten obsahoval i její 4 písničky. Po tomto úspěchu se stala jednou z ženských MTV Pop Rockies roku 2009. V roce 2010 vydala sólové album Sparks Fly. Stala se reklamní tváří značky Neutrogena. Jejím posledním počinem bylo namluvení animované postavičky do 3D filmu JÁ, PADOUCH.

Byla nominována na několik cen, a některé dokázala dokonce vyhrát. Za seriál Drake & Josh vyhrála Oblíbenou TV Show. To samé zopakovala i se show iCarly, odkud si odnesla i cenu za nejlepší výkon v televizním seriálu pro mladou herečku. O rok později obhájila cenu pro iCarly. A za roli Carly vyhrála cenu Favorite International Character of Series.


14.5.1993
Los Angeles, California, USA
Miranda Cosgrove csfd

Já, padouch 4Mother of the BrideMinions & More 1North Hollywood3022Já, padouch 3NarušiteléGirlfriend in a ComaJá, padouch 2Rodencia a princeznin zubBig Time ChristmasJá, padouchDivoký hřebecMerry Christmas, Drake & JoshiCarly: iGo to JapanDrake & Josh Go HollywoodDržte krok se SteinovýmiKrálíček PéťaTvoje, moje a našeŠkola rockuiCarly RevivalGoldbergoviCrowdediCarlyDobrá manželkaBig Time RushZoey 101


Aktualizace osobnostního profilu Miranda Cosgrove: 3.11. 2023 04:39