Morgan Fairchild 74 let


Morgan se narodila 3. února 1950 v americkém Dallasu s původním jménem Patsy Ann McClenny. Její kariéru odstartovalo dublování herečce Faye Dunaway ve filmu BONNIE A CLYDE (1967). Svoje první jméno z hereckého pseudonymu si vzala z filmu Morgan - případ zralý k léčení. V roce 1973 se přestěhovala do New Yorku, kde získala první větší roli v seriálu SEARCH FOR TOMORROW v rozmezí let 1973 - 1977. V polovině 70tých let se objevovala v seriálech jako KOJAK, HAPPY DAYS, POLICE WOMAN, DALLAS.

Poté na několik let víceméně zmizela z dosahu médií, a jen plnila americké bulvární časopisy až do roku 1995, kdy se znovu začala objevovat ve vedlejších, či "jednorázových" rolích ve slavných seriálech jako PŘÁTELÉ či CYBYLL. Poté se až do roku 2005 vyhnula kameře a hrála v divadelních představeních po celé Americe.

V roce 2005 se objevila v televizní reality show, od té doby ji můžeme vidět jen zřídka ve filmech, ale v nárazových rolích v seriálech stále.


3.2.1950
Dallas, Texas, USA
Morgan Fairchild csfd

Ladies of the '80s: A Divas ChristmasSpring Break '83The Nana ProjectFighting BackOur Almost Completely True StoryAll Good ThingsThe Naughty ListMy Perfect RomanceYou're Gonna Miss MeA Christmas in VermontMostly Ghostly 3: One Night in Doom HousePříběh mořské pannyTráva, plavky, modelingWiener Dog InternationalsBeethoven: Pirátský pokladChristian MingleOn PaperWiener Dog NationalsA Perfect EndingAmerican Horror HouseBoy ToyeCupidČivava z Beverly Hills 2Life's a BeachSteamroom, TheThe Slammin' SalmonSno Cone Stand Inc, TheNeuvěřitelný život rockera CoxeOtřes systémuPřijímací ceremoniálKnuckle SandwichPrázdniny v ArizoněByl jsem mladým FaustemTeddy Bears' PicnicPerilHra o výkupnéUnshackledNice Guys Sleep AloneShattered IllusionsSvatý mužBimbo Movie BashMoment of Truth: Into the Arms of DangerHvězdná výpravaOstrov mrtvého mužeTeenage ConfidentialGospaVenus RisingZločinná srdceBláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapasBody Chemistry III: Point of SeductionVirgin HuntersDas Paradies am Ende der BergeFreakedNepravdivý příběhPerry Mason: Případ věčného mládíJust DesertsAutorská křečEven Angels FallSherlock Holmes a pekelný strojJak zavraždit milionářku


Aktualizace osobnostního profilu Morgan Fairchild: 17.12. 2023 16:04