John Amos 84 let


John Amos je americký herec a bývalý boxer a hráč amerického fotbalu, odehrál dokonce několik zápasů v nejvyšší americké lize. John Amos jr. se narodil ve městě Newark, New Jersey. Má dceru a syna.

V současné době bydlí v Mexiku a ve volných chvílích si užívá klidu, rybaření a vnoučat. Jeho tvář můžeme stále vídat na televizních obrazovkách i v České republice na přiklad v seriálech: DVA A PŮL CHLAPA, WALKER, TEXAS RANGER, MUŽI NA STROMECH nebo JMENUJI SE EARL.


27.12.1939
Newark, New Jersey, USA
John Amos csfd

DevotionBlock PartyČas na sebeBecause of CharleyCesta do Ameriky 2The Truth About Santa ClausChristmas BellesDrahokamHauntsvilleMercy for AngelsMstitel bezpráví 3Tamales and GumboAct of FaithTajný agent v sukniUntitled Martin Lawrence ProjectZombie HamletLean Like a CholoThe LawAscension DayDr. Dolittle 3Satanův měsícBoj se stínemLičnyj nomerThe Watermelon HeistAll Over AgainOdchody a návratySomething to Sing AboutKlub hráčůA Woman Like ThatThe Rockford Files: Shoot-Out at the Golden PagodaHologram ManV dobrém i zlémNoční pastMacRicochet: Odražená střelaWithout a PassDvě ďábelské očiSmrtonosná past 2KriminálBonanza: Nová generaceCesta do AmerikyTanec trpaslíkůPán šelemAlcatraz: The Whole Shocking StoryDotek láskyWillaCops and RobinFuture CopUdělejme to znovuNejlepší atlet světaThe President's Plane Is MissingSweet Sweetback's Badassss SongVanishing PointVe jménu našeho PánaHráčiRanč


Aktualizace osobnostního profilu John Amos: 1.11. 2023 03:32