Emily Hampshire 42 let


Emily Hampshire, narozená 29. srpna 1981 v Montrealu (Quebec, Kanada), je kanadská filmová a televizní herečka. Je známá svou rolí Vivienne ve filmu SNOW CAKE (2006), ve kterém hrála po boku Sigourney Weaver a Alana Rickmana.

Nedávno se objevila v komedii TROTSKY, jež pojednává o mladém muži, který je přesvědčený, že je reinkarnací komunistického revolucionáře Lva Trockého. Emily zde ztvárnila jeho budoucí ženu Alexandru. Tento film napsal a režíroval hereččin blízký dlouholetý přítel Jacob Tierney, po jehož boku se objevila v několika filmech, například BLOOD (2004), a který herečku obsazoval do svých filmů (GOOD NEIGHBOURS, TWIST, DAD).


29.8.1981
Montréal, Quebec, Kanada
Emily Hampshire csfd

Fitting InHomeSelf RelianceThe Mattachine FamilyVnitřní monstrumThe End of SexNever Saw It ComingThe Death and Life of John F. Donovanmatka!BorealisAll the Wrong ReasonsRetornadosThat Burning FeelingCosmopolisHitched for the HolidaysMoje nečekané sexuální dobrodružstvíDieGood NeighboursThe TrotskyThe CradleJá jsem ty a ty jsi jáSněhový dortBloodZeměmoříMiss Spider - FilmPosersStrachTwistKainovo pronásledování: PřísahaPohrdáníThe RideMilostné dopisySeasons of LoveThe Life Before ThisVraždy s úsměvemEpidemie láskyHorká linkaNevinná smrtRopná plošinaSlipChapelwaite50 States of FrightMěstečko Schitt's Creek


Aktualizace osobnostního profilu Emily Hampshire: 13.11. 2023 10:50