Q'orianka Kilcher 34 let


Q'Orianka Kilcher (pravým jménem QOrianka Waira Qoiana Kilcher) se narodila v Německu v roce 1990. Její otec pochází z Peru matka (Saskia Kilcher) z Aljašky. V Německu žila její rodina jen pět let, poté se znovu vrátila do Ameriky. Orianku už od dětství přitahoval svět herectví a filmu. A tak jí její rodiče začali přihlašovat na různé konkurzy. Kvůli jejímu indiánskému původu ji nikdo nechtěl obsadit. Poprvé se mihla ve filmu GRINCH. Poté se raději začala věnovat studiu a kariéru herečky pověsila na hřebík.

Na svém dalším filmu se podílí i jako producent a zahraje si v něm se svou sestrou Kainoa Kilcher, jedná se o drama Power of Few. QOrianka má ještě mladšího bratra Xihuaru Kilcher. Umí plynně německy. Její dědeček je slavný horolezec Ray Genet (zemřel při výstupu na Mount Everest). Měří metr šedesát. Její příbuzní jí přezdívají Q.


11.2.1990
Schweigmatt, Baden-Württemberg, Západní Německo
Q'orianka Kilcher csfd

The Life of ChuckPesInto the AmericasBarva z vesmíruDora a ztracené městoNepřáteléTrezorTe AtaBen & AraSkyUnnaturalBlaze You OutThe Power of FewFirelightPočátek Země NezeměShouting SecretsPrincess KaiulaniNový světGrinchYellowstonePsychiatrThe Birthday BoysDrsný šerifZločinZákon ganguMadison HeightsThe People SpeakMaking 'The New World'Guardians of LifeThe Good Time GirlsWinter LightRunning DeerHollywood InsiderRed Carpet ReportShow Ellen DeGeneresové


Aktualizace osobnostního profilu Q'orianka Kilcher: 14.12. 2023 14:42