Christine Neubauer 61 let


Německá herečka a rozhlasová hlasatelka Christine Neubauer se narodila 24. června 1962 v Mnichově. V roce 1978 maturovala na střední škole v Nymphenburgu, poté navštěvovala herecký institut v New Yorku. Začátkem roku 1980 začala účinkovat v Mnichovském Národním divadle.

Christine Neubauer se roku 1990 provdala za Lamberta Dinzingera, který je sportovním novinářem a moderátorem. Mají jednoho syna. V listopadu 2011 však Christine Neubauer podala žádost o rozvod a v současné době žije s fotografem José Camposem. Kromě herecké kariéry je i úspěšnou spisovatelkou.


24.6.1962
Mnichov, München (Stadt), Bayern, Západní Německo
Christine Neubauer csfd

KaiserschmarrndramaStadtKomödie: Die LederhosenaffäreDas Leben ist sonnig und schönMaria, Argentinien und die Sache mit den WeißwürstenFranziskas Welt: Hochzeiten und andere HürdenDie Briefe meiner MutterBudeš mou ženou?Die HolzbaroninDie PastorinČerná díraDora Heldt: Bei Hitze ist es wenigstens nicht kaltHannas EntscheidungMein verrücktes Jahr in BangkokZnáš svého milence?Die MinensucherinDívka z džungleLügen haben linke HändeSlužebnice božíGurbet - Fremde HeimatHaltet die Welt anLetní láskaNečekaná nadějeSotto il cielo di RomaWie ein Stern am HimmelAlle Sehnsucht dieser ErdeDomeček z karetHeiße SpurMeine Heimat AfrikaSněhové pusinkyAfrika im HerzenDer Nikolaus im HausInsel des LichtsStolečku, prostři se!TreuepunkteAfrika v srdciBaculkaDie ErntehelferinMomella - Eine Farm in AfrikaSuchkind 312Das beste Jahr meines LebensDie Frau des HeimkehrersFolge deinem HerzenŘeka pravdyDie GeierwallyEine zweimalige FrauLauras WunschzettelPro každý případ, mamiPusa pro hrochaVánoční losMůj bratr je pesWeißblaue WintergeschichtenLiebe zartbitterPumuckl und sein ZirkusabenteuerTausche Firma gegen HaushaltTochter meines HerzensKluci to taky chtěj... a pořád!Láska na druhý pokusVe jménu lásky a povinnostiVollweib sucht HalbtagsmannBerlin - Abschnitt 40


Aktualizace osobnostního profilu Christine Neubauer: 30.10. 2023 20:35