Jonathan Frakes 71 let


Tento populární a v Americe velmi oblíbený herec a režisér se narodil 19. srpna 1952 v Bethlehemu, stát Pensylvánie. Zde také vystudoval univerzitu. Ve studiích pokračoval na Harvardu. Několik let hrál v Loebově dramatickém centru v Massachusetts. Po nějaké době odcestoval do New Yorku. Než se dostal na Broadway, kde hrál především malé epizodní role, živil se jako číšník.

Jonathan Frakes také rád píše knihy. V roce 1996 se na knižní pulty dostal jeho román nazvaný Únosci - Konspirace. Jeho manželkou je od roku 1988 herečka Genie Francis, kterou poznal během natáčení seriálu SEVER A JIH. Českým divákům je známý také jako průvodce mystery seriálem VĚŘTE - NEVĚŘTE.


19.8.1952
Bellefonte, Pennsylvania, USA
Jonathan Frakes csfd

A Biltmore ChristmasCatwoman: HuntedDevil's GateTruth Be ToldFlynn Carsen 3: Jidášův kalichFlynn Carsen 2: Návrat do dolů krále ŠalamounaStar Trek X: NemesisZloději časuAnděl strážnýGargoyles: Brothers BetrayedGargoyles: The Force of GoliathGargoyles: The HuntedStar Trek IX: VzpouraBratři z divočinyStar Trek VIII: První kontaktGargoyles: The Heroes AwakenStar Trek VII: GeneraceVšechno je dovoleno!The Cover Girl and the CopBare EssenceTa noc, ve které řádil terorZákon na pobřežíStar Trek: PicardVěřte nevěřteStar Trek: Lower DecksThe AstronautsJak prodávat drogy přes internet (rychle)Angie TribecaFuture-Worm!Slunečno, místy vraždyČas na dobrodružstvíCastle na zabití


Aktualizace osobnostního profilu Jonathan Frakes: 19.11. 2023 12:03