Zoe Saldana 45 let


Zoe, plným jménem Zoe Yadira Zaldaňa Nazario, se narodila v 78. roce v New Jersey. Sedm let však strávila v Dominikánské republice, kde studovala balet, jazzové, moderní a latinskoamerické tance. Po studiích se znovu vrátila do Ameriky, aby svá studia ještě rozšířila o herectví.

Později přijala účast na jednom ze svých bezkonkurenčně nejúspěšnějších filmů, a to PIRÁTI Z KARIBIKU („Pirattes of the Caribbean“), po němž dostala roli v divadelní verzi Spielbergova filmu TERMINÁL („The Terminal“ – Tom Hanks a Catherine Zeta Jones) a v roce 2004 se Zoe objevila po boku Orlanda Blooma v britském filmu „Haven“ („Útočiště“).

Včetně filmu je Zoe ještě členkou divadelního souboru s názvem „Faces theatre company“ . Zajímavostí je, že tento soubor předvádí především improvizace přizpůsobené teenagerovským divákům. Účelem jejich práce je pomoct tzv.“puberťákům“ v jejich dospívání, a to tak, že se jim snaží pomáhat v řešení těžkých situací, do kterých se můžou náhodou dostat – týrání, pohlavní zneužívání... a také v osvětlovaní témat jako jsou drogy nebo sexualita.


19.6.1978
Passaic, New Jersey, USA
Zoe Saldana csfd

Avatar 5Avatar 4Untitled Star Trek SequelAvatar 3Strážci Galaxie: Volume 3The Absence of EdenAmsterdamAvatar: The Way of WaterProjekt AdamVivoUpíři v BronxuAvengers: EndgameHledá se YettiAvengers: Infinity WarBoj s obryMy Little Pony FilmStrážci Galaxie Vol. 2NinaPod rouškou nociStar Trek: Do neznámaKniha životaRosemary's BabyStrážci GalaxieSvět na houpačcePokrevní poutoPryč od peceStar Trek: Do temnotySlovaColombianaBurning PalmsGangsteřiHorší než smrtParchantiAvatarProkletýStar TrekÚhel pohleduBlackoutPo sexuPremiumWays of the FleshConstellationDivoká nocHádej kdo?Maldición del padre Cardona, LaTemptationTerminálZtracený rájPiráti z Karibiku: Prokletí Černé perlyCrossroadsRozjeď to!Holka jako luskSnipesTanec s vášníSpecial Ops: LionessOd nuly


Aktualizace osobnostního profilu Zoe Saldana: 31.10. 2023 18:41