Sarah Silverman 53 let


Sarah Kate Silverman, nebo také "Big S" jak zní její přezdívka je potomkem židovských imigrantů. Tato bavička, scénáristka, zpěvačka, kytaristka a také herečka není v našich luzích a hájích příliš známá. Ve Spojených státech se ovšem jedná o jednu z nejznámějších stand-up baviček.

V roce 2008 získala cenu EMMY za nejlepší původní hudbu a text za píseň "I'm fucking Matt Damon", která zazněla v JIMMI KIMMEL LIVE! Právě Jimmi Kimmel byl jejím dlouholetým partnerem.


1.12.1970
Bedford, New Hampshire, USA
Sarah Silverman csfd

MaestroVem si měK zemi hleď!Space Jam: Nový začátekRaubíř Ralf a internetHenryho deníkSarah Silverman: A Speck of DustSouboj pohlavíKomik HenryPopstar: Vše pro slávuUntitled Sarah Silverman ProjectAshbyGravyI Smile BackVšechny cesty vedou do hrobuSarah Silverman: Jsme neuvěřitelníRaubíř RalfMupetiTake This WaltzPeep WorldKomiciSaint John of Las VegasA Bad SituationistOpravdový JonathanI Want Someone to Eat Cheese withSarah Silverman Program.: Officer Jay, TheŠkola sváděníSarah Silverman: Jesus is MagicHair HighŠkola rockuBěž, Ronnie, běž!Saddle RashBlack DaysEvolucePřed svatbou ne!Řekni, že to tak neníPodfukářiRocky TimesSuper NerdsZ jaké jsi planety?ÚnosciLate Last NightSmogWho's the Caboose?Ženich na útěkuNebezpečná zásilkaNěco na té Mary jeSkandál BulworthDějiny světa, část druháBobovy burgerySanta a.s.


Aktualizace osobnostního profilu Sarah Silverman: 31.10. 2023 11:37